Κηφισιά: Παρελθόν ο Δαμιανός Γκίνης

Κηφισιά: Παρελθόν ο Δαμιανός Γκίνης

Παρελθόν αποτελεί ο Δαμιανός Γκίνης από την νεοφώτιστη ομάδα της Super League, Κηφισιά, η οποία το αποχαιρέτησε με ανακοίνωση.

Ο Δαμιανός Γκίνης δεν θα συνεχίσει να αγωνίζεται με την φανέλα της Κηφισιάς, όπως ανακοίνωσε η νεοφώτιστη ομάδα της Super League.

Η Κηφισιά, μπορεί να ξεκίνησε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στην πρώτη κατηγορία του Ελληνικού πρωταθλήματος στους «Ζωσιμάδες» (ήττα 3-0 από τον ΠΑΣ), ωστόσο το ρόστερ της δεν έχει κλείσει ακόμη, με τον Δαμιανό Γκίνη να αποχωρεί από την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου.

Διαβάστε επίσης: Αυτός θα σφυρίξει το Ολυμπιακός – Τσουκαρίτσκι

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΠΑΕ Κηφισιά, οι δύο πλευρές χώρισαν τους δρόμους τους, με τον 25χρονο μέσο να είχε πέρσι 25 συμμετοχές με το club (5 γκολ/ 2 ασίστ).

Η ανακοίνωση της Κηφισιάς:

«Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Δαμιανό Γκίνη.

Ο Δαμιανός επιβεβαίωσε μέχρι κεραίας όσα ήδη γνωρίζαμε για εκείνον, με τον επαγγελματισμό που τον διέκρινε και τον χαρακτήρα του.

Ο Πρόεδρος, Χρήστος Πρίτσας, και το Διοικητικό Συμβούλιο αισθάνονται την ανάγκη να τον ευχαριστήσουν θερμά για όσα προσέφερε στον σύλλογο και να του ευχηθούν ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ