Οι παίκτες του ΠΑΟΚ ψήφισαν κορυφαίο τον Βαρέλα!

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ ψήφισαν κορυφαίο τον Βαρέλα!

Ο Φερνάντο Βαρέλα είναι ο «Players Player of the Year» και παρέλαβε το βραβείο του μέσα στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ λίγα λεπτά μετά την απονομή του Κυπέλλου Ελλάδας στον ΠΑΟΚ.

Μετά τον τελικό του ΟΑΚΑ, ο Φερνάντο Βαρέλα αποκαμωμένος από την ένταση της προσπάθειας και τη δύναμη των συναισθημάτων καθόταν στη θέση του στα αποδυτήρια σκυφτός, περιτριγυρισμένος από τους ανθρώπους με τους οποίους συμπορεύτηκε όλη τη σεζόν. Είχε μόλις ολοκληρώσει τη… δουλειά του και το κορμί του δεν συνεργαζόταν πολύ με το μυαλό του.

Τότε ήταν που άκουσε τ’ όνομά του. Γύρισε απορημένος. Και τότε διαπίστωσε πως οι συμπαίκτες του, αυτοί με τους οποίους μάχονταν στον αγωνιστικό χώρο, οι παραδοσιακά πιο αυστηροί κριτές τον ανέδειξαν ως τον καλύτερο ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ!

Μόλις πήρε το βραβείο στα χέρια του προσπάθησε να ψελλίσει δύο κουβέντες. Μάταια. Τα δάκρυα είχαν γεμίσει τα κόκκινα μάτια του και η φωνή δεν έβγαινε. Έκανε μια – εξίσου μάταια – προσπάθεια να κρύψει τη συγκίνησή του και στη συνέχεια αφέθηκε. Δεν είχε λόγο να προσποιηθεί τον ψύχραιμο. Οι συμπαίκτες του φώναζαν ρυθμικά τ’ όνομά του. Οι ίδιοι που του εμπιστεύτηκαν την ψήφο τους. Ως δείγμα εκτίμησης κι αναγνώρισης της καταπληκτικής απόδοσής του σε κάθε, μα κάθε ματς.

Είναι ίσως το μεγαλύτερο βραβείο που μπορεί να λάβει ένας ποδοσφαιριστής…

Και στον ΠΑΟΚ φέτος το πήρε ο Φερνάντο Βαρέλα!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ