Πανιώνιος για Χουτεσιώτη

Πανιώνιος για Χουτεσιώτη

Το συμβόλαιο του νεαρού τερματοφύλακα εκπνέει το προσεχές καλοκαίρι, με την ομάδα της Νέας Σμύρνης, σύμφωνα με πληροφορίες να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του.

Για τον Λευτέρη Χουτεσιώτη ενδιαφέρεται ο Πανιώνιος, σύμφωνα με πληροφορίες. Το συμβόλαιο του 23χρονου τερματοφύλακα με τον Ολυμπιακό λήγει το προσεχές καλοκαίρι και δεν έχει γίνει γνωστό ακόμη αν θα ανανεώσει με τους ερυθρόλευκους.

Ο ύψους 1.92μ. «κίπερ» έπαιξε φέτος σε δύο ματς πρωταθλήματος με την ομάδα του Πειραιά και συγκεκριμένα στην ήττα με 3-0 από τον ΠΑΣ Γιάννινα (30η αγωνιστική), αλλά και στη νίκη με 4-0 επί του Παναιτωλικού (29η αγωνιστική).

Στον Ολυμπιακό με τόσο ανταγωνισμό όλα αυτά τα χρόνια (φέτος είχε μπροστά του τον Προτό με 22 συμμετοχές στη Σούπερ Λίγκα) δεν κατάφερε να κερδίσει θέση βασικού και μένει να δούμε αν θα αποχωρήσει από τους ερυθρόλευκους για άλλη ομάδα και δη τους κυανέρυθρους.

Θυμίζουμε πως ο Χουτεσιώτης πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στη Σούπερ Λίγκα στις 3 Απριλίου του 2016 κόντρα στον Πανθρακικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ