Μελισσανίδης για Λάζαρο : «Και ο Μέσι να ήταν δεν μου κάνει ως άνθρωπος»

Μελισσανίδης για Λάζαρο : «Και ο Μέσι να ήταν δεν μου κάνει ως άνθρωπος»

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος με την στάση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου όπως είπε μιλώντας σε στενούς του συνεργάτες, ενώ τόνισε πως πλέον δεν έχει θέση στην ΑΕΚ.

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος αποχώρησε από την ΑΕΚ, ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό, όμως από ότι φαίνεται η υπόθεση έχει πολύ μέλλον. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης, σύμφωνα με όσα αναφέρει η Live Sport αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο θέμα μιλώντας σε συνεργάτες του και τόνισε πως είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος από την στάση του Έλληνα ποδοσφαιριστή. Ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης στάθηκε στο ηθικό κομμάτι της διαφοράς, ενώ ξεκαθάρισε πως ο Λάζαρος έχει τελειώσει από την ΑΕΚ, καθώς δεν έδειξε κανέναν σεβασμό.

Αναλυτικά όσα τόνισε ο Μελισσανίδης: «Όταν κάποιος δεν σέβεται την υπογραφή του, δεν μου κάνει σαν άνθρωπος. Δεν πά’ να είναι και ο Μέσι. Όποιος δεν συμβαδίζει με τις ηθικές αρχές του κλαμπ, δεν μας κάνει. Τελεία και παύλα. Όποιον ποδοσφαιριστή θέλουμε να τον κρατήσουμε τον κρατάμε. Στην περίπτωσή του το θέμα φυσικά δεν ήταν οικονομικό. Εκτός κι αν πιστεύει κάποιος ότι η ΑΕΚ δεν μπορούσε να του δώσει 150 ή 200.000 ευρώ περισσότερα τον χρόνο. Αυτά είναι αστειότητες».

Για το ραντεβού με τον Λάζαρο: «Του είχα πει σε εκείνο το ραντεβού ότι «αν δεν μου απαντήσεις σε 48 ώρες έχεις τελειώσει για εμάς». Δεν μας απάντησε ποτέ, δεν σεβάστηκε την υπογραφή του. Από τότε θεωρώ ότι είχε μιλήσει και είχε συμφωνήσει αλλού».

Για τις απειλές που έλεγε ο Χριστοδουλόπουλος πως δέχθηκε: «Να βγει να μας πει ποιος τον απείλησε. Να βγει τώρα να πει στον κόσμο ποιος και τι του είπε!»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ