Καραπαπάς για Live Sport : «Εφημερίδα του Μελισσανίδη»

Καραπαπάς για Live Sport : «Εφημερίδα του Μελισσανίδη»

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς ανήρτησε μήνυμα στο facebook για την εφημερίδα Live Sport.

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, ανήρτησε μήνυμα στην προσωπική σελίδα του στο facebook, για την εφημερίδα Live Sport, μετά το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας για την μεταγραφή του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στον Ολυμπιακό. Ο διευθυντής επικοινωνίας των ερυθρόλευκων αναφέρει χαρακτηριστικά στο μήνυμα του.

«Για να μην μπερδεύεται ο κόσμος το ξαναλέμε για να είναι ξεκάθαρο. Η εφημερίδα LiveSport ανήκει πλέον στον όμιλο Φιλιππάκη («Δημοκρατία», “Espresso”) δηλαδή στον Μελισσανίδη! Είναι σα να διαβάζετε «Ώρα για Σπαρ». Δεν έχει καμμιά διαφορά! Γι αυτο και οι «κίνδυνοι» που βλέπει για Λάζαρο και το κλάμα αυτών των ημερών!

Και επειδη έπεσαν και απο τα σύννεφα για τις… απειλές να τους στείλουμε μια λίστα με όσους έχουν απειληθεί απο το αφεντικό τους και τους «συνεργάτες» του! Αλλά δε θα μπορούν να τη δημοσιεύσουν γιατί δεν θα είναι αρκετό το χαρτί απο τις ρυπαρές φυλλάδες τους για να χωρέσουν όσοι έχουν απειληθεί…»

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ