Παναθηναϊκός : Στα γραφεία της ΠΑΕ Ουζουνίδης, Κόλα

Παναθηναϊκός : Στα γραφεία της ΠΑΕ Ουζουνίδης, Κόλα

Ο 50χρονος τεχνικός κι ο συνεργάτης του συζητούν για την καταβολή των δεδουλευμένων.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης από τις 11.30 βρίσκεται στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ο 50χρονος τεχνικός μαζί με τον συνεργάτη του Χριστόφορο Κόλα ανηφόρισαν στην ΠΑΕ και έχουν συνάντηση με το οικονομικό επιτελείο και τον Βασίλη Κωνσταντίνου, προκειμένου να ρυθμίσουν την καταβολή των δεδουλευμένων.

Ο έμπειρος προπονητής σχεδόν έβγαλε τη σεζόν απλήρωτος. Είχε διαμηνύσει ότι προτιμάει να πληρώνονται οι συνεργάτες του, ο Κόλα και ο γυμναστής Νίκος Γιάγκου κι ας έμενε ο ίδιος πιο πίσω στις πληρωμές. Εννοείται, ότι ήταν πιο πίσω κι από τους ποδοσφαιριστές του. Τα χρήματα που του οφείλονται είναι αρκετά και οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα συζητήσει την εξόφλησή του σε δόσεις έως το τέλος του έτους. Θα παραδώσει επίσης έκθεση για το έμψυχο δυναμικό.

Το κεφάλαιο Ουζουνίδη, λοιπόν, κλείνει τυπικά σήμερα. Ένας προπονητής που αγαπήθηκε όσο λίγοι από τον κόσμο κι ο οποίος δεν κλήθηκε καν από τη διοίκηση για να μιλήσουν. Έστω για τα μάτια του κόσμου. Απλώς να θυμίσουμε ότι ο Κωνσταντίνου πριν μερικούς μήνες έλεγε ότι θα καλέσει τον Ουζουνίδη να συζητήσουν για νέο διετές συμβόλαιο για να καταστρώσουν ένα μακροπρόθεσμο πλάνο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ