Ο κόσμος του ΠΑΟΚ ψηφίζει τον ΜVΡ της ομάδας

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ ψηφίζει τον ΜVΡ της ομάδας

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ καλείται να ψηφίσει τον κορυφαίο παίκτη της ομάδας για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε και ο οποίος θα παραλάβει το βραβείο «Πλάτων Φορόπουλος».

Μία σεζόν, πολλοί πρωταγωνιστές. Το paokfc.gr και το PAOK FC Official App, σε συνεργασία με το 11888, σας καλούν να ψηφίσετε τον πολυτιμότερο παίκτη του Δικεφάλου για τη σεζόν 2017-18.

Ο ΠΑΟΚ έκλεισε τη σεζόν 2017-18 ως Κυπελλούχος (αλλά και πρωταθλητής στο γήπεδο).

Με μια εμφατική απόδειξη της ανωτερότητάς του για την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε επιβλήθηκε με 2-0 της ΑΕΚ μέσα στο ΟΑΚΑ στον τελικό του Κυπέλλου. Για να φτάσει στο σημείο να είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα ο Δικέφαλος έπρεπε να δείξει υπομονή, επιμονή και πίστη στο πλάνο του Ράζβαν Λουτσέσκου.

Να διαχειριστεί με σύνεση και πείσμα τα στραβοπατήματα στο ξεκίνημα της Super League Σουρωτή.

Ο χρόνος κύλησε υπέρ του και πλέον μπορεί να νιώθει περήφανος για όσα πέτυχε με τις δυνάμεις του και μόνο, κόντρα σε καταστάσεις που δεν έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο.

Περήφανοι πρέπει να νιώθουν και οι ποδοσφαιριστές που χάρη στη σκληρή δουλειά και την ποιότητά τους παρουσίασαν ένα αξιοζήλευτο σύνολο και μια δεμένη οικογένεια. Μία επιτυχία που πιστώνεται ξεκάθαρα στον αρχιτέκτονα της ομάδας, Ράζβαν Λουτσέσκου.

Ήρθε η ώρα όμως να επιλεχθεί ο κορυφαίος όλων, ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές. Μέσα από ψηφοφορία του σάιτ του ΠΑΟΚ (Το paokfc.gr και το PAOK FC Official App) και παρέα με το «11888» διοργανώνεται για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά η μεγάλη ψηφοφορία για την ανάδειξη του «11888 MVP» της σεζόν που θα κατακτήσει το βραβείο «Πλάτων Φορόπουλος«.

Την πρώτη σεζόν νικητής ήταν ο γερόλυκος Λίνο, που στο φινάλε της καριέρας του έδειξε ότι η ηλικία είναι μία πολύ σχετική έννοια. Την δεύτερη ο Εργκούς Κάτσε, ο μόνος που σώθηκε από το γενικότερο ναυάγιο. Την τρίτη ο Γιώργος Τζαβέλλας, στην καλύτερη σεζόν της καριέρας του. Πέρυσι ο Παναγιώτης Γλύκος , ο οποίος κατέβασε ρολά και ήταν από τους κορυφαίους στον δρόμο για την επιστροφή στους τίτλους.

Ήρθε η ώρα λοιπόν να ψηφιστεί και ο MVP της σεζόν 2017-18…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ