Νέο όνομα στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό

Νέο όνομα στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό

Με ποιον παίκτη μπλέκουν τον Παναθηναϊκό οι Γάλλοι.

Λίγες μέρες πριν το κλείσιμο του μεταγραφικού παραθύρου και η γαλλική Equipe, φέρνει στο φως της δημοσιότητας ένα νέο όνομα για τον Παναθηναϊκό.

Οπως αποκαλύπτουν οι Γάλλοι, στο πράσινο μπλοκάκι βρίσκεται σημειωμένο το όνομα του Φλαβιέν Τετ, που αγωνίζεται στα γήπεδα της Ligue 1 με τη φανέλα της Ρεν.

Διαβάστε επίσης: Χαμός με Γιάννη, απίστευτο «κράξιμο»: «Κουράστηκα με όλους αυτούς που παριστάνουν ότι είναι superstars»

Με το συμβόλαιό του να ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024, ο Γάλλος κεντρικός μέσος εμφανίζει τάσεις φυγής από την τωρινή μεταγραφική περίοδο.

Ο 30χρονος αγωνίζεται στον χώρο του άξονα και δείχνει να ψάχνεται για νέες περιπέτειες και προκλήσεις, μακριά από τη Ρεν.

Εκτός από τον Παναθηναϊκό, την περίπτωση του Φλαβιέν Τετ, φέρεται να παρακολουθεί και η Σαλερνιτάνα, ενώ στην κούρσα της απόκτησης ενδέχεται να προστεθεί και η Λιόν.

Η χρηματιστηριακή αξία του 30χρονου κυμαίνεται στα 6 εκατομμύρια ευρώ, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ξεκίνησε την καριέρα του από τη Σατορού. Με τις εμφανίσεις του, κίνησε την περιέργεια της Ανζε, που τον έκανε δικό της έναντι 300.000 ευρώ. Μετά από 87 συμμετοχές, 11 γκολ και 17 ασίστ, πήρε τον δρόμο για τη Ρεν, η οποία και έβγαλε από τα ταμεία της το ποσό των 9 εκατομμυρίων ευρώ.

Με τη φανέλα της Ρεν, ο Τετ έχει αγωνιστεί σε 129 αναμετρήσεις, με το κοντέρ να καταγράφει 12 γκολ και 13 ασίστ.

Δείτε τον Τετ εν δράσει:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ