Ο Πέδρο Μαρτίνς έπαιξε Padel στη Μαδέιρα…

Ο Πέδρο Μαρτίνς έπαιξε Padel στη Μαδέιρα…

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, συμμετείχε σε αγώνα Padel στην Πορτογαλία.

Ο Πέδρο Μαρτίνς βρίσκεται στην Πορτογαλία εδώ και μία εβδομάδα, με σκοπό να περάσει λίγες ημέρες ξεκούρασης με την οικογένειά του, αλλά και να κάνει επαφές με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους των Πειραιωτών. Σύμφωνα με πληροφορίες, πιθανότατα θα επιστρέψει στην Ελλάδα σε 10 ημέρες, ώστε να είναι κοντά στις εξελίξεις, αλλά και να έχει άμεση επικοινωνία και συνεργασία με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, για όλα τα ζητήματα.

Την Τετάρτη, ωστόσο, ο Πορτογάλος τεχνικός αποφάσισε να ξεδώσει. Από τη Μαδέιρα, όπου περνάει τον χρόνο ξεκούρασής του, ο 48χρονος τεχνικός βρέθηκε σε γνωστή ακαδημία της περιοχής και συμμετείχε σε αγώνα Padel με φίλους του και επαγγελματίες παίκτες του σπορ. Ενός παιχνιδιού που αναπτύσσεται ραγδαία σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Τι είναι Padeltennis ή Padel; Είναι παρόμοιο με το γνωστό σε μας tennis. Οι επίσημοι κανονισμοί είναι παρόμοιοι με του τένις. Παίζεται με τέσσερα άτομα χωρισμένα σε δύο ομάδες, ενώ η είναι συνδυασμός της ρακέτας του τένις με τη ρακέτα παραλίας! Παίζεται σε γήπεδο μισό σε διαστάσεις από του τένις, το όποιο περιφράσσετε με τζάμι (σ.σ. «συμμετέχει» στο παιχνίδι), όπως συμβαίνει στο σκουός. Επίσης, το γήπεδο είναι χωρισμένο σε 2 μεριές με φιλέ, ενώ οι κανόνες του σκορ είναι ίδιοι με του τένις!

https://twitter.com/Braver_pt/status/996702808140320770

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ