Λιβάγια: «Δεν έχω νιώσει αλλού όπως στην ΑΕΚ»

Λιβάγια: «Δεν έχω νιώσει αλλού όπως στην ΑΕΚ»

Ο Κροάτης επιθετικός της Ένωσης εμφανίστηκε ενθουσιασμένος από την παρουσία του στην ομάδα

Τις καλύτερες στιγμές του περνά στην ΑΕΚ ο Μάρκο Λιβάγια, σύμφωνα με όσα δήλωσε στην Real News. Ο Κροάτης φορ της Ένωσης τόνισε πως δεν έχει νιώσει σε άλλο σύλλογο αντίστοιχα συναισθήματα και εμφανίστηκε αισιόδοξος πως η ΑΕΚ θα καταφέρει στο τέλος να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Λιβάγια στην εφημερίδα «Real News»:

«Για να είμαι ειλικρινής, αυτά που νιώθω στην ΑΕΚ δεν τα έχω νιώσει αλλού. Αισθάνομαι πλήρης και με διάθεση να γίνομαι καθημερινά όλο και καλύτερος. Είμαι σε μια μεγάλη ομάδα, έχουμε κατακτήσει σημαντικές νίκες και συνεχίζουμε, δεν σταματάμε. Μυστικά δεν υπάρχουν, δουλεύουμε πολύ, είμαστε καλά μεταξύ μας και όλοι προσπαθούμε για την πρόοδο της ΑΕΚ. Είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα, όμως έχουμε ξεκινήσει δυνατά και φιλοδοξούμε να φτάσουμε ψηλότερα».

Ο Κροάτης επιθετικός της ΑΕΚ συνέχισε λέγοντας για την μάχη του τίτλου: «Θέλουμε το πρωτάθλημα και θα παλέψουμε μέχρι το τέλος. Αν εξακολουθήσουμε να παίζουμε με πάθος και αφοσίωση στο έργο μας, θα τα καταφέρουμε, το πιστεύω. Ωστόσο, δεν πρέπει να προτρέχουμε, αλλά να αντιμετωπίζουμε κάθε αγώνα ξεχωριστά, διαβάζοντας τον αντίπαλο και χωρίς να υποτιμούμε κανέναν. Μπροστά μας έχουμε ακόμη ένα σπουδαίο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και η σκέψη μας είναι πώς θα εμφανιστούμε ανταγωνιστικοί και όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι».

Όσο για τα γκολ, ο Κροάτης άσος τόνισε: «Είμαι χαρούμενος όταν πετυχαίνω γκολ, αλλά αισθάνομαι ακόμη καλύτερα όταν νικά η ομάδα μου. Αυτό που θέλω είναι να τη βοηθάω όσο περισσότερο γίνεται, είτε σκοράρω εγώ είτε κάποιος συμπαίκτης μου».

Για τον κόσμο της ΑΕΚ είπε: «Είναι φανταστικό κοινό και θέλω να τους ευχαριστήσω για την παρουσία τους. Φωνάζουν συνεχώς, μας ενθαρρύνουν με κάθε τρόπο, είτε αγωνιζόμαστε εντός είτε εκτός έδρας, και είναι περιττό να πω ότι παίζουμε γι΄ αυτούς, για να είναι περήφανοι για την ομάδα τους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ