Ολυμπιακός: Η πολύτιμη επιστροφή Σεμπά και Μπεν

Ολυμπιακός: Η πολύτιμη επιστροφή Σεμπά και Μπεν

Ο Λεμονής ποντάρει πολλά στην επιστροφή των δύο παικτών και αναμένεται να τους δώσει χρόνο συμμετοχής στο σαββατιάτικο ματς με τον Λεβαδειακό

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Τάκης Λεμονής βλέπει με ιδιαίτερη ικανοποίηση τον Σεμπά και τον Μπεν να επιστρέφουν στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των πρωταθλητών Ελλάδος, λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου της σούπερ λίγκα.

Οι τραυματισμοί (ο Μπεν υπέστη θλάση και ο Σεμπά έκανε αρθροσκόπηση) κράτησαν τους δύο παίκτες εκτός δράσης σε σημαντικά παιχνίδια του Ολυμπιακού, σ’ Ελλάδα και Ευρώπη.

Ήταν δύο απουσίες ιδιαίτερα σημαντικές καθώς ο προπονητής των πρωταθλητών Ελλάδος έχει σε ιδιαίτερη εκτίμηση και τους δύο παίκτες.

Αν μάλιστα συνυπολογίσει κάποιος ότι ο Καρσελά δεν είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση, καταλαβαίνει εύκολα πόσο έλειψαν από την ομάδα του λιμανιού ο Σεμπά και ο Μπεν. Αμφότεροι έχουν ξεπεράσει πλέον τα προβλήματα τραυματισμών και δείχνουν καθημερινά στου Ρέντη, πως είναι έτοιμοι να παίξουν στο ματς με τον Λεβαδειακό.
Ο Λεμονής σκοπεύει να τους χρησιμοποιήσει στο σαββατιάτικο παιχνίδι στο «Καραϊσκάκη» και θεωρεί ότι η επιστροφή των  δύο παικτών θα ενισχύσει σε σημαντικό βαθμό τους «ερυθρόλευκους».

Σε ότι έχει να κάνει με τον Μποτία, είναι νωρίς για να πει κάποιος αν ο Ισπανός θα βρίσκεται στην αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα του Σαββάτου. Η κατάσταση του 29χρνου στόπερ θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες αλλά το σίγουρο είναι πως ο Λεμονής δεν πρόκειται να ρισκάρει αν ο παίκτης δεν είναι έτοιμος.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν σήμερα την ευκαιρία να ξεκουραστούν καθώς ο Λεμονής τους έδωσε ρεπό ενώ αύριο θα προπονηθούν το πρωί στου Ρέντη. Από Δευτέρα επιστρέφουν στου Ρέντη και οι Έλληνες διεθνείς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ