Θύμα διάρρηξης Ντέμης Νικολαΐδης και δύο παίκτες του Ολυμπιακού (Ομάρ, Οτζίτζα)

Θύμα διάρρηξης Ντέμης Νικολαΐδης και δύο παίκτες του Ολυμπιακού (Ομάρ, Οτζίτζα)

Ο Ντέμης Νικολαΐδης και δύο παίκτες του Ολυμπιακού έπεσαν θύμα κλοπής τα ξημερώματα.

Θύμα διάρρηξης έπεσε τα ξημερώματα ο Ντέμης Νικολαΐδης καθώς άγνωστοι κατάφεραν να αρπάξουν από το σπίτι του, στην περιοχή της Βούλας, χρήματα και χρυσαφικά.

Την ώρα της κλοπής φαίνεται να μην ήταν κανείς στη μονοκατοικία και παραμένει άγνωστο πως οι δράστες κατάφεραν να φτάσουν μέχρι το σημείο που ο πολύ γνωστός πρώην ποδοσφαιριστής είχε φυλαγμένα τα κοσμήματα, τα όποια μάλιστα είναι και μεγάλης αξίας που μπορεί να ξεπερνούν και τα 200.000 ευρώ.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες προσπαθούσαν να συλλέξουν υλικό από κάμερες ασφαλείας, ενώ θα πάρουν μαρτυρικές καταθέσεις από όσα άτομα είχαν πρόσβαση στη μονοκατοικία.Το πιθανότερο είναι η διάρρηξη να έγινε μεταξύ 7 με 10 το βράδυ και ίσως από κάποιο ανασφάλιστο παράθυρο.

Πάντως στις Αρχές υπάρχει προβληματισμός καθώς και δύο ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, οι Ομάρ Ελαμπντελαουί και Βάντις Οτζίτζα-Οφόε, που διαμένουν σε συγκρότημα κατοικιών στη Γλυφάδα, έγιναν στόχος διαρρηκτών, οι οποίοι τους άρπαξαν  ρολόγια και μετρητά, πριν δύο ημέρες.

πηγή: cnn.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ