Αποκάλυψη από την Ιταλία: «Είπε το ναι στον Ολυμπιακό ο Σολμπάκεν» (pic)

Αποκάλυψη από την Ιταλία: «Είπε το ναι στον Ολυμπιακό ο Σολμπάκεν» (pic)

Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, ο Ολε Σολμπάκεν είπε το «ναι» στον Ολυμπιακό και προβάρει τα ερυθρόλευκα!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του Ολε Σολμπάκεν, με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, να αναφέρει ότι ο 24χρονος Νορβηγός μεσοεπιθετικός της Ρόμα είπε το «ναι» στον Ολυμπιακό και πλέον βρίσκεται μια… ανάσα από την ομάδα του μεγάλου λιμανιού!

Ο Σκανδιναβός εξτρέμ φέρεται να απάντησε θετικά στην πρόταση του Ολυμπιακού και να είναι πλέον πολύ κοντά στη μεταγραφή του στον πειραϊκό σύλλογο, με τους Ερυθρόλευκους, πάντως, να τηρούν σιγή ιχθύος και να μην επιβεβαιώνουν το σχετικό ρεπορτάζ του Τζιαλούκα Ντι Μάρτζιο.

Διαβάστε επίσης: Έτοιμος να γράψει ιστορία στον Ολυμπιακό ο Φορτούνης

Νωρίτερα, είχατε ενημερωθεί από to10.gr ότι από ώρα σε ώρα αναμένεται η απάντηση του Ολε Σολμπάκεν, στον οποίο ο Ολυμπιακός είχε κάνει μια εξαιρετική πρόταση. Τώρα, όπως αναφέρει ο Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, υπάρχουν εξελίξεις στην υπόθεση του Σκανδιναβού, με τον Νορβηγό να απαντάει θετικά στην πρόταση της ομάδας του μεγάλου λιμανιού.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το μεσημέρι υπήρξε ρεπορτάζ στην Μεγάλη Βρετανία, σύμφωνα με το οποίο η Λιντς προσέγγισε την Ρόμα για τον Σολμπάκεν, με τον Νορβηγό εξτρέμ, όμως, σύμφωνα με τον Ντι Μάρτζιο, να προτιμάει τον Ολυμπιακό και την προοπτική που του δίνει ο πειραϊκός σύλλογος.

Απομένει να φανεί εάν θα επιβεβαιωθεί το σχετικό ρεπορτάζ του Ιταλού δημοσιογράφου.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ