Μάντζιος: «Στον Άρη δεν μπορείς να αρνηθείς»

Μάντζιος: «Στον Άρη δεν μπορείς να αρνηθείς»

Ο Άκης Μάντζιος μίλησε για την επιλογή του να γυρίσει στον Άρη, αλλά και για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Άρης θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα Τρίπολης, στην επιστροφή του Άκη Μάντζιου στον πάγκο της ομάδας, μετά την απομάκρυνση του Τόλη Τερζή.

Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε για την αναμέτρηση με τους Αρκάδες, ενώ αναφέρθηκε και στην απόφασή του να γυρίσει στους Θεσσαλονικείς.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Άκης Μάντζιος:

Για την επιστροφή του στον Άρη: «Στον Άρη δεν μπορείς να αρνηθείς πράγματα. Είναι μεγάλη ομάδα, με στόχους. Μιλήσαμε με τον πρόεδρο και αναλύσαμε κάποια πράγματα, που πρέπει να γίνουν για να διορθωθεί η κατάσταση. Νομίζω ότι αυτά θα γίνουν, ώστε σταδιακά να αρχίσει η ομάδα να δείχνει το πραγματικό της πρόσωπο και να αποδίδει καλό ποδόσφαιρο».

Για τα χαρακτηριστικά της ομάδας που βρήκε: «Πρόκειται για μια νέα ομάδα, με πολλά νέα σε ηλικία παιδιά. Μια ομάδα, οι παίκτες της οποίας θέλουν τον χρόνο τους για να μάθουν ο ένας τον άλλον στα αποδυτήρια. Το θετικό στοιχείο είναι ότι πρόκειται για παίκτες που έχουν καλούς χαρακτήρες κι αυτό διαμορφώνει θετικό κλίμα στα αποδυτήρια».

Για το ερχόμενο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, με τον οποίο συνεργάστηκε πριν λίγους μήνες: «Ο Αστέρας είναι μια σοβαρή ομάδα. Είναι διαφορετική σε σχέση με την περασμένη σεζόν, που είχε προβλήματα από την αρχή της προετοιμασίας. Είναι δύσκολο παιχνίδι, όπως όλα. Το κυριότερο, όμως, είναι να είμαστε εμείς όπως πρέπει. Μόνο έτσι θα έχουμε απαιτήσεις από τον αγώνα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ