Βόκολος: «Δεχθήκαμε δύο γκολ που θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει»

Βόκολος: «Δεχθήκαμε δύο γκολ που θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει»

Ο προπονητής της Λαμίας μίλησε για την εμφάνιση της ομάδας του στο Καραϊσκάκη και την ήττα από τον Ολυμπιακό.

Στα λάθη που έκαναν οι ποδοσφαιριστές του στα δύο πρώτα γκολ του Ολυμπιακού στάθηκε ο Λεωνίδας Βόκολος, μετά την ήττα της Λαμίας από την πειραϊκή ομάδα στο «Γ. Καραϊσκάκης» με 4-0, για την 3η αγωνιστική της Super League.

«Στο πρώτο μέρος δεχθήκαμε 2 γκολ που θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βόκολος και πρόσθεσε: «Ο δρόμος είναι ανηφορικός. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Να δουλέψουμε πάνω στα λάθη μας».

Διαβάστε επίσης: ΟΦΗ – ΠΑΟΚ 1-0: Αμπάντα και.. τέζα

Αναλυτικά όσα είπε ο Λεωνίδας Βόκολος:

Τον αγώνα στο Φάληρο: «Ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Γνωρίζαμε τη δυναμική και την ποιότητα του Ολυμπιακού. Είχα πει στα παιδιά πως και το παραμικρό λάθος μπορεί να το εκμεταλλευτεί. Στο πρώτο μέρος δεχθήκαμε 2 γκολ που θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει. Αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Ο δρόμος είναι ανηφορικός. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Να δουλέψουμε πάνω στα λάθη μας».

Το ότι έπαιξε επιθετικά: «Δεν παίξαμε πολύ ανοιχτά και επιθετικά. Ήμασταν συμπαγείς. Δεν είμαι προπονητής που παίζω αμυντικά ή επιθετικά. Στο α’ μέρος θα μπορούσαμε να είμαστε πιο καλά στο σκορ και να είχαμε βάλει ένα γκολ. Όμως έτσι είναι τα πράγματα».

Την αλλαγή στην αλλαγή με Λόνγκο και Ακούνια: «Δεν νομίζω ότι κατέρρευσε η ομάδα. Φοβηθήκαμε ότι είχε πρόβλημα στα πλευρά ο Λόνγκο και βγήκε έξω και έτσι ήμασταν με 10 παίκτες – που δεν θα έπρεπε να είμαστε – και ο Ολυμπιακός είναι ομάδα που εκμεταλλεύεται τις υπεραριθμίες. Αυτό δεν ακυρώνει την προσπάθεια των παιδιών. Συνεχίζουμε. Χαμηλά το κεφάλι και πολλή δουλειά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ