Πλήγμα στον Παναθηναϊκό με Βαγιαννίδη – Τι συμβαίνει με Αϊτόρ…

Πλήγμα στον Παναθηναϊκό με Βαγιαννίδη – Τι συμβαίνει με Αϊτόρ…

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης υπέστη θλάση και θα μείνει εκτός τουλάχιστον ένα μήνα, ενώ στον Παναθηναϊκό υπάρχει μια... ανακούφιση με Αϊτόρ.

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να πήρε διπλό κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα με γκολ του Σεμπάστιαν Παλάσιος, όμως ήταν μια «πύρρειος» νίκη, καθώς τραυματίστηκε ο Γιώργος Βαγιαννίδης και ο Αϊτόρ.

Ο Έλληνας δεξιός μπακ μάλιστα θα υπέστη θλάση δεύτερου βαθμού και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου ένα μήνα, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να χάνει έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του σε αυτό το ξεκίνημα της σεζόν.

Διαβάστε επίσης: H «απάντηση» του Φορτούνη

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν θλάση στον δικέφαλο Αυτό σημαίνει ότι θα χάσει τα δύο πρώτα ντέρμπι της σεζόν με ΑΕΚ (23/9) και ΠΑΟΚ (30/9), αλλά και τα δύο πρώτα ευρωπαϊκά ματς με Βιγιαρεάλ (21/9) και πιθανότατα Μακάμπι Χάιφα (5/10).

Από εκεί και πέρα, ο Αϊτόρ που επίσης τραυματίστηκε και αποχώρησε μαζί με τον Βαγιαννίδη στο 38ο λεπτό του ματς, γλίτωσε τα χειρότερα και καθώς θα απουσιάσει μόνο για δέκα ημέρες αφού έχει υποστεί μία κάκωση στο δάχτυλο του ποδιού του.

Αξίζει να σημειωθεί πως εκτός θα μείνει και ο Τζούρισιτς, ο οποίος υπέστη ένα τράβηγμα και θα απουσιάσει επίσης για δέκα ημέρες, ενώ ο Βέρμπιτς που τραυματίστηκε στην προθέρμανση, έχει υποστεί διάταση στον δικέφαλο και θα λείψει για δύο εβδομάδες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ