ΠΑΟΚ : Έδωσαν τα χέρια για Κόντε και περιμένουν Λουτσέσκου

ΠΑΟΚ : Έδωσαν τα χέρια για Κόντε και περιμένουν Λουτσέσκου

Την απάντηση του Ραζβάν Λουτσέσκου, περιμένουν Ιβάν Σαββίδης και Γιώργος Χριστοβασίλης, σήμερα, μετά τη συμφωνία που είχαν οι δύο πλευρές για την μεταγραφή του Πέδρο Κόντε στον ΠΑΟΚ.

Η άφιξη του Γιώργο Χριστοβασίλη στην Θεσσαλονίκη το απόγευμα της Τετάρτης (17/5) και η επίσκεψή του στο Μακεδονία Παλλάς, εκεί όπου τον περίμενε ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, έγινε με σκοπό να ολοκληρωθεί το deal για την μεταγραφή του Πέδρο Κόντε.

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΣ έδωσε τα χέρια με τον Ιβάν Σαββίδη με τον Ισπανό φορ να βρίσκεται με το ένα πόδι στην Τούμπα. Για να επισημοποιηθεί ο αρραβώνας θα πρέπει να δώσει την συγκατάθεσή του και ο Λούμπος Μίχελ που είναι το απόλυτο αφεντικό στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Κατά την διάρκεια της σημερινής ημέρας θα υπάρξει μια συνάντηση μεταξύ των Ιβάν Σαββίδη, Ράζβαν Λουτσέσκου και Λούμπος Μίχελ για να συζητήσουν για τα μεταγραφικά θέματα. Αφού πρώτα το θέμα των δανεικών ποδοσφαιριστών και ποιοι από αυτούς θα επιστρέψουν στην Τούμπα, στη συνέχεια θα μπουν σε πιο βαθιά θέματα αυτά των μεταγραφικών αναζητήσεων.

Το θέμα του Πέδρο Κόντε θα τεθεί στον Ρουμάνο τεχνικό. Αν η απάντηση που θα δώσει είναι θετική τότε ο Ισπανός επιθετικός θα ντυθεί στα ασπρόμαυρα. Αλλιώς η πλευρά του ΠΑΣ και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής θα αναζητήσουν αλλού την τύχη τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ