Ντάνιελ Ποντένσε: Ο ακριβότερος ποδοσφαιριστής της Super League – Αυτή είναι η πρώτη 10αδα

Ο Ντάνιελ Ποντένσε μετά την επιστροφή του στον Ολυμπιακό γίνεται με διαφορά ο πιο ακριβός ποδοσφαιριστής του πρωταθλήματος. Δείτε τους υπόλοιπους 9.

Ο Ντάνιελ Ποντένσε επέστρεψε επίσημα στην Ελλάδα και τον Πειραιά μετά από 3,5 χρόνια στην Αγγλία.

Ο 27χρονος Πορτογάλος υπέγραψε με τον Ολυμπιακό, προσφέροντας τις υπηρεσίες του στους «ερυθρόλευκους» σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η επίσημη επιστροφή του στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλάζει ξανά τις ισορροπίες στην κορυφαία 10αδα των ακριβότερων ποδοσφαιριστών, με τον Ποντένσε να είναι με διαφορά ο πρώτος της λίστας.

Σύμφωνα λοιπόν με το transfermarkt ο Ποντένσε βρίσκεται στην θέση νούμερο 1 με αξία τα 20 εκατομμύρια ευρώ. Ενώ και ο δεύτερος αποτελεί παίκτη του Ολυμπιακού και δεν είναι άλλος από τον Γκουστάβο Σκάρπα, του οποίου η αξία ανέρχεται στα 10 εκατομμύρια.

Και οι θέσεις 3-4 αποτελούνται από παίκτες του Ολυμπιακού, με Μαντί Καμαρά (10εκατ.) και Σαντιάγκο Έσε (8εκατ) να βρίσκονται εκεί.

Ακολουθεί ο Μάρκος Αντόνιο του ΠΑΟΚ με επίσης 8 εκατομμύρια και στην θέση 6 Λιβάι Γκαρσία με 7. Στο 7 ο Αράο του Παναθηναϊκού με 6 εκατ. και στη θέση νούμερο 8 ο πρώτος Έλληνας της λίστας, ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, του οποίου η αξία εκτιμάται στα 6 εκατομμύρια

Την 10αδα κλείνουν ακόμη δύο παίκτες του Ολυμπιακού, ο Γιώργος Μασούρας ξανά με 6 εκατπμμύρια, όπως ακριβώς και ο Πεπ Μπιέλ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από