Οι καλύτερες στιγμές του «μάγου» Ποντένσε από την πρώτη του θητεία στον Ολυμπιακό! (vid)

Οι καλύτερες στιγμές του «μάγου» Ποντένσε από την πρώτη του θητεία στον Ολυμπιακό! (vid)

Δείτε τις καλύτερες στιγμές του Ντάνιελ Ποντένσε από την πρώτη του θητεία στον Ολυμπιακό, με αφορμή την μεγάλη επιστροφή του στον Πειραιά.

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε μια σπουδαία μεταγραφή, καθώς επισημοποίησε τη μεγάλη επιστροφή του Ντάνιελ Ποντένσε στο λιμάνι. Ο Πορτογάλος εξτρέμ είναι ένας από τους παίκτες που αγαπήθηκαν περισσότερο στους ερυθρόλευκους, οι οποίοι ενεργοποίησαν τη «βόμβα» του καλοκαιριού.

Ο Πορτογάλος παικταράς έχει πραγματοποιήσει μερικές πολύ μεγάλες εμφανίσεις με τη φανέλα του Ολυμπιακού και αποτελεί χωρίς αμφιβολία ένα από τα καλύτερα και πιο ταλαντούχα εξτρέμ που έχουν περάσει από την Ελλάδα και τη Super League.

Ο Ποντένσε συμμετείχε σε 24 ματς στην Ευρώπη με τον Ολυμπιακό. Κορυφαία στιγμή του αναμφίβολα το γκολ που σημείωσε για το Champions League κόντρα στην Τότεναμ. Σχεδόν πριν από τέσσερα χρόνια, στις 18/9/19 στο «Γ. Καραϊσκάκης» σημείωσε το 1-2 (τελικό σκορ 2-2). Ο Πορτογάλος άσος είχε ακόμα έξι ματς στα προκριματικά της διοργάνωσης και με απίστευτη έμπνευση εκτέλεσε και την Κράσνονταρ στο εντός έδρας 4-0, την ίδια σεζόν (21/8/19).

Ο βραχύσωμος εξτρέμ είχε ακόμα 12 αγώνες στο Europa League. Συγκεκριμένα, έπαιξε την περίοδο 2018-19 σε 8 αγώνες για τους ομίλους του Europa League και μέτρησε μία ασίστ. Είχε επίσης τέσσερις αγώνες στα προκριματικά της διοργάνωσης και στις 30/8/18 σκόραρε στο εκτός έδρας 1-1 με τη Μπέρνλι.

Δείτε το βίντεο με τον απίθανο «μάγο»:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ