Το «αντίο» του Χουάνγκ: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ την αγάπη που πήρα από τον κόσμο του Ολυμπιακού»

Το «αντίο» του Χουάνγκ: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ την αγάπη που πήρα από τον κόσμο του Ολυμπιακού»

Ο Ινμπόμ Χουάνγκ αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό μέσω ενός μηνύματος στα social media, όπου ευχαρίστησε την ομάδα και τον κόσμο της για όσα του πρόσφερε.

Ο Ινμπόμ Χουάνγκ αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό, καθώς θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ερυθρό Αστέρα μετά από μια σεζόν στο λιμάνι.

Ο Νοτιοκορεάτης μέσος έμεινε στους ερυθρόλευκους για έναν χρόνο και κατέγραψε 40 συμμετοχές, τις οποίες συνδύασε με 5 γκολ και 4 ασίστ, ενώ έστειλε και το δικό του αποχαιρετιστήριο μήνυμα στον κόσμο των Πειραιωτών για την παρουσία του στην Ελλάδα και στην ομάδα.

Αναλυτικά το μήνυμά του Χουάνγκ:

«Ευχαριστώ τους οπαδούς του Ολυμπιακού για όλα. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την αγάπη που πήρα από όλους εσάς. Όλες οι κριτικές που έχω δεχθεί δεν είναι τίποτα αν σκεφτώ την υποστήριξη και την αγάπη που μου δώσατε την περασμένη σεζόν. Επίσης ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου, το προπονητικό επιτελείο και το βοηθητικό επιτελείο. Χαίρομαι που βλέπω ότι κάνετε καλή δουλειά στην αρχή της τρέχουσας σεζόν. Σας εύχομαι ό,τι καλύτερο για να πάρετε πίσω τον τίτλο του πρωταθλήματος και για την επιτυχία στο Europa League. Ευχαριστώ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ