Παρελθόν από τον Παναιτωλικό ο Ροντρίγκες

Παρελθόν από τον Παναιτωλικό ο Ροντρίγκες

Ο Πορτογάλος αμυντικός έλυσε τη συνεργασία του με την ομάδα του Αγρινίου και επιστρέφει στην πατρίδα του.

Με τον Τραϊανό Δέλλα στην τεχνική του ηγεσία θα πορευτεί και τη νέα σεζόν ο Παναιτωλικός. Ο Ελληνας τεχνικός έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση της ομάδας του Αγρινίου και θα παραμείνει στον πάγκο της για τουλάχιστον έναν ακόμα χρόνο.

Οι άνθρωποι του Παναιτωλικού έχουν αρχίσει το «χτίσιμο» της ομάδας για τη νέα σεζόν, με τα «καναρίνια» να λύνουν τη συνεργασία τους με τον Πορτογάλο αμυντικό, Μιγκέλ Ροντρίγκες. Ο Ιβηρας σέντερ μπακ έμεινε ελεύθερος από τον Παναιτωλικό και θα επιστρέψει στην πατρίδα του για να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο 25χρονος αγωνίστηκε δύο σεζόν στον Παναιτωλικό, πραγματοποιώντας συνολικά 34 συμμετοχές. Συγκεκριμένα, την πρώτη του σεζόν στο Αγρίνιο έγραψε 18 συμμετοχές και φέτος πραγματοποίησε άλλες 16 εμφανίσεις. Πλέον, είναι ελεύθερος να υπογράψει σε όποια ομάδα επιθυμεί, μετά και τη σχετική απόφαση της αρμόδιας επιτροπής της ΕΠΟ.

Ο Δέλλας πλέον θα ψάξει για τον αντικαταστάτη του Ροντρίγκες, με τους ανθρώπους του Παναιτωλικού να έχουν θέσει επί τάπητος τον μεταγραφικό σχεδιασμό, ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ