ΠΑΟΚ: Ύμνοι Μιρτσέα για Ράζβαν Λουτσέσκου

ΠΑΟΚ: Ύμνοι Μιρτσέα για Ράζβαν Λουτσέσκου

Ο προπονητής της εθνικής Τουρκίας μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το έργο του γιου του στον ΠΑΟΚ.

Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει λέει ο λαός, με τον Μιρτσέα Λουτσέσκου να επαινεί το γιο του, Ράζβαν, για την κατάκτηση του Κυπέλλου και την πολύ καλή δουλειά που έκανε φέτος στον ΠΑΟΚ.

Ο προπονητής της εθνικής Τουρκίας με δηλώσεις του στη Ρουμανία αναφέρθηκε στον Ράζβαν Λουτσέσκου, με τον Μιρτσέα να είναι πεπεισμένος ότι η επιτυχία του γιου του αξίζει περισσότερο από ένα πρωτάθλημα, επειδή επιβεβαίωσε την υπεροχή του ΠΑΟΚ.

«Το Κύπελλο αξίζει πολλά για τον τρόπο που το κέρδισε και για το πλαίσιο στο οποίο διεξάχθηκε, δηλαδή μετά από όσα έγιναν στο πρωτάθλημα, το σήκωσε μέσα στο γήπεδο της ΑΕΚ, ήθελε να δείξει ότι άξιζε τον τίτλο και το έκανε, έδωσε απαντήσεις. Από αυτή την άποψη, είναι ένα τρόπαιο που αξίζει περισσότερα από ένα πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι έχουν θέσει ένα ορόσημο για τη μελλοντική επιτυχία, επειδή έχουν μια ανταγωνιστική ομάδα. Οι άλλοι έχουν συνειδητοποιήσει ότι ο ΠΑΟΚ είναι ισχυρότερος και θα προσπαθήσει να ενισχυθεί.Για να παίξετε 10 αγώνες χωρίς κόσμο σε μια σεζόν είναι μια δύσκολη κατάσταση. Δεν είναι εύκολο να πάρετε μια ομάδα στη 3η θέση και να την φτάσετε πρώτη, άλλοι δεν σας αφήνουν. Ειδικά όταν πρόκειται για μια ομάδα που δεν είναι στην πρωτεύουσα. Αντιμετώπισα το ίδιο στην Μπρέσια, στο Ντόνετσκ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ