Ολυμπιακός: Λεμονής και Καρεμπέ μαζί είδαν τους Έφηβους (pics)

Ολυμπιακός: Λεμονής και Καρεμπέ μαζί είδαν τους Έφηβους (pics)

Ο προπονητής του Ολυμπιακού πήγε στο προπονητικό κέντρο των πρωταθλητών στου Ρέντη, για να δει τον αγώνα των Εφήβων απέναντι στον Πανιώνιο

Ο Κριστιάν Καρεμπέ περνάει όλο και περισσότερο χρόνο στην Ελλάδα, ενώ παράλληλα η ενασχόλησή του με τον Ολυμπιακό επίσης γίνεται ολοένα και πιο ενεργή. Είναι χαρακτηριστικό, μάλιστα, ότι παρακολούθησε από κοντά τον χθεσινό αγώνα της ομάδας Κ-17 των «ερυθρόλευκων» με την αντίστοιχη του Πανιωνίου, στο πλευρό του Τάκη Λεμονή.

Πέραν του συμβούλου στρατηγικής και του προπονητή του Ολυμπιακού, την αναμέτρηση της Κ-17 παρακολούθησε ο τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας Κούλης Καραταΐδης, ο πρώτος βοηθός του Λεμονή, Μιχάλης Καβαλιέρης, ο προπονητής της Κ-20 Βασίλης Βούζας και ο γενικός αρχηγός της ακαδημίας των Πειραιωτών Αριέλ Ιμπαγάσα.

Σε ό,τι έχει να κάνει με το αγωνιστικό σκέλος, τώρα, ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και πήρε τη νίκη με 3-0 επί της ομάδας της Νέας Σμύρνης χάρη σε τέρματα των Μπουλάρι (49′, 60′) και Τσαγκαλίδη. Αξίζει να σημειωθεί, δε, ότι ο Ολυμπιακός έχασε ευκαιρίες να διευρύνει το σκορ, ενώ στο 38′ ο Ράμα νικήθηκε από τον Τζίνα από τα 11 μέτρα.

Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής της Κ-17 του Ολυμπιακού, Τάσος Θέος, δήλωσε: «Μπράβο στα παιδιά για την προσπάθεια και για τη νίκη. Η ομάδα έχει ποιότητα και πρέπει να το δείχνει σε κάθε παιχνίδι. Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και εμείς θέλουμε σε κάθε ματς να είμαστε πιο δυνατοί και αποτελεσματικοί. Η ομάδα δουλεύει σκληρά στις προπονήσεις και μέσα από αυτές βελτιώνονται οι παίκτες αλλά παρουσιάζει και καλύτερη εικόνα».

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Καραργύρης, Κωνσταντινίδης (77′ Δολαψάκης), Μαρτίνης, Γκοτζαμανίδης, Μπουσκουΐδης (80′ Τασιάς), Γλυνός, Τσακίρης (66′ Τσαγκαλίδης), Ράμα (82′ Ζαχαράκης), Μπουλάρι, Φέκκας, Μούγιος.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Τζίνας, Γκουλιάς, Βασιλόπουλος, Σεμερτζάκης, Βαλιούτης (65′ Μενάι), Μπρέου, Μουντρίχας (81′ Ευθυμιάδης), Ρουκουνάκης (71′ Παπαντζίμας), Φιλιππακόπουλος, Περιστέρης (56′ Πρεβόλης), Μπάκουλι (77′ Κουτσούκος).

* Θυμίζουμε ότι χθες έγινε στου Ρέντη το φιλικό της πρώτης ομάδας με την ομάδα Νέων του συλλόγου και ο Λεμονής είδε και τα παιδιά που παίζουν στην Κ20.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ