Καταλήγει σε στόπερ η ΑΕΚ – Μέσα για Ολυμπιακό Γκαρσία και Πιζάρο, «τρέχει» ο Γκατσίνοβιτς

Καταλήγει σε στόπερ η ΑΕΚ – Μέσα για Ολυμπιακό Γκαρσία και Πιζάρο, «τρέχει» ο Γκατσίνοβιτς

Η ΑΕΚ «φουλάρει» για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού.

Στην τελική ευθεία έχει μπει το ζήτημα του στόπερ στην ΑΕΚ. Η Ένωση εντείνει τις προσπάθειες της, έχοντας ωστόσο πλέον αντίπαλο και τον χρόνο, μιας και την προσεχή Δευτέρα κλείνει το παράθυρο των μεταγραφών στην χώρα μας.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ έχουν διαμορφώσει την λίστα με τους υποψήφιους στόχους, με τον Ματίας Αλμέιδα να επικεντρώνεται στην αγορά που ξέρει καλύτερα από κάθε άλλη και αυτή είναι η Λατινική Αμερική.

Διαβάστε επίσης:  Όπως το ήθελε ο Κορδόν: Οι τρεις αλλαγές «ουσίας» στους δείκτες του ρόστερ και το διαβατήριο του Ροντινέι

Πάντως το σίγουρο είναι πως αν δεν βρεθεί περίπτωση που να καλύπτει τα «θέλω» του προπονητή τότε δεν πρόκειται να γίνει προσθήκη και η ομάδα θα πορευτεί τουλάχιστον μέχρι τον Ιανουάριο με τους Βίντα, Μουκουντί, Μήτογλου και τους νεαρούς Ρόκσον και Χρυσόπουλο.

Όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος οι Λιβάι Γκαρσία και Ροδόλφο Πιζάρο αναμένεται από Δευτέρα να μπουν σε φουλ πρόγραμμα προπονήσεων, θέτοντας έτσι τον εαυτό τους στην διάθεση του Αλμέιδα, ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην «Opap Arena».

Τέλος η κατάσταση του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς βελτιώνεται μέρα με την μέρα με τον Σέρβο άσο να έχει αρκετές πιθανότητες να δώσει το παρών στο μεγάλο ντέρμπι της

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ