Πάντελιτς : «Πάντα μέσα στην καρδιά μου ο Ολυμπιακός»

Πάντελιτς : «Πάντα μέσα στην καρδιά μου ο Ολυμπιακός»

Ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού έκανε δηλώσεις αναφερόμενος μεταξύ άλλων στους ερυθρόλευκους τονίζοντας ότι έχει την ομάδα μέσα στην καρδιά του.

Ο Μάρκο Πάντελιτς παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα των καναλιών Novasports μιλώντας για το Final 4 του Βελιγραδίου και τον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό. Ο παλαίμαχος Σέρβος φορ τόνισε μεταξύ άλλων ότι αν οι Πειραιώτες έπαιρναν την πρόκριση θα ήταν σαν να έπαιζαν στην έδρα τους.

Ακόμη, σχετικά με τον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό, επεσήμανε ότι του χρόνου θα επιστρέψει στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αναφέρθηκε και στον συμπατριώτη του, Ούρος Τζούρτζεβιτς και την εικόνα του τη φετινή σεζόν, ενώ μίλησε και για τον κόσμο του Ολυμπιακού ο οποίος είναι πάντα μέσα στην καρδιά του.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού:

Για το Final 4: «Δεν θυμάμαι καν πότε ήταν η τελευταία φορά αλλά έχουν περάσει πολλά χρόνια. Αυτή είναι μία σπουδαία ευκαιρία γιατί θα έρθει πολύς κόσμος από το εξωτερικό. Κανονικά ο κόσμος έρχεται τα Σαββατοκύριακα γιατί ξέρει ότι έχει καλή νυχτερινή ζωή, οπότε ο κόσμος αυτός θα πει καλά λόγια για το Βελιγράδι. Ο κόσμος θα δει πόσο σοβαροί είμαστε στη διεξαγωγή ενός τόσο μεγάλου πρωταθλήματος.

Αν είχαμε και εμείς μία ομάδα μέσα θα ήταν καλύτερα. Ωστόσο έγινε χαμός με τα εισιτήρια γιατί στον κόσμο αρέσει πολύ το μπάσκετ. Έχει βγάλει η Σερβία σπουδαίους παίκτες, είμαστε μία χώρα του μπάσκετ και ο κόσμος θέλει να δει τους καλύτερους παίκτες της Ευρώπης και θα έχει την ευκαιρία να τους δει εδώ στο Βελιγράδι.

Αν είχε περάσει ο Ολυμπιακός θα ήταν σαν να έπαιζε στην έδρα του στην Αθήνα. Είναι κρίμα αλλά δεν μπορεί να αλλάξει κάτι. Παρακολουθώ τον μπασκετικό Ολυμπιακό όσο μπορώ γιατί ταξιδεύω πολύ και όταν έχω λίγο χρόνο προσπαθώ να είμαι με την οικογένεια και τους φίλους. Το ποδόσφαιρο το παρακολουθώ, αλλά η φετινή χρονιά δεν ήταν δική μας, σίγουρα θα είναι η επόμενη όμως».

Για το φαβορί της Euroleague: «Για μένα, λόγω του Ομπράντοβιτς η Φενέρ είναι το φαβορί. Μετά τη Φενέρ δίνω 50-50 πιθανότητες σε ΤΣΣΚΑ και Ρεάλ. Σίγουρα θα ήθελα να δω τον κουμπάρο μου τον Τεόντοσιτς αλλά είναι στο ΝΒΑ. Ωστόσο θα δούμε πολλούς καλούς παίκτες, όπως ο Ντόντσιτς, είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή. Θα έχει πολύ κόσμο».

Για τον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό και τον Τζούρτζεβιτς: «Ο Ολυμπιακός έχει αλλάξει τρεις προπονητές νομίζω και στο τέλος δεν πήρε το πρωτάθλημα. Για έναν νέο παίκτη όπως ο Τζούρτζεβιτς αυτό είναι πολύ δύσκολο γιατί ο κόσμος του Ολυμπιακού δεν έχει χρόνο να περιμένει κάποιον. Ο Τζούρτζεβιτς είναι πολύ καλός παίκτης, δεν είναι όμως κλασσικό εννιάρι, παίζει γύρω γύρω που όλοι περίμενα. Ο Τζούρτζεβιτς είναι ένας παίκτης εκτός περιοχής, που κάνει κινήσεις γύρω από το εννιάρι και η θέση του δεν ήταν αυτή που ήταν στον Ολυμπιακό, στην αρχή. Είναι καλός παίκτης. Στο τέλος όμως η κατάσταση δεν τον βοήθησε για τη φετινή σεζόν.

Στην εθνική παίζει με την Κ21 και εκεί είναι αλλιώς τα πράγματα. Στο Τσάμπιονς Λιγκ όμως δεν γίνεται να παίζει ως εννιάρι.

Ούτε μία ομάδα στον κόσμο δεν μπορεί να παίρνει κάθε χρόνο το πρωτάθλημα. Είναι φυσιολογικό ο Ολυμπιακός να χάσει και ένα πρωτάθλημα, αυτό είναι λογικό στο ποδόσφαιρο και στον αθλητισμό. Οι ομάδες όμως με χαρακτήρα γυρίζουν και επιστρέφουν μετά από μία αποτυχία. Ο Ολυμπιακός πρέπει να μαζευτεί και να κερδίσει το επόμενο πρωτάθλημα.

Αυτός είναι ο στόχος αυτών που αγαπούν την ομάδα. Πιστεύω πως τη νέα σεζόν ο Ολυμπιακός θα το πάρει το πρωτάθλημα αλλά πρέπει να το δείξει και στο γήπεδο και να βοηθήσουν όλοι όσοι είναι γύρω από την ομάδα για να γυρίσει η ομάδα εκεί που πρέπει.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει μεγάλη καρδιά και πάντα θα είναι μέσα στην καρδιά μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ