Σίλβιο Προτό: Οι προτάσεις, η ελευθερία και το νέο συμβόλαιο!

Σίλβιο Προτό: Οι προτάσεις, η ελευθερία και το νέο συμβόλαιο!

Το μέλλον του μακριά από τον Ολυμπιακό βλέπει ο Σίλβιο Προτό, ο οποίος αποκάλυψε ότι ήδη έχει προτάσεις στα χέρια του, αλλά και μια προσφορά από τους Πειραιώτες, στην οποία πρέπει να απαντήσει έως τα μέσα Ιουνίου!

Οι αλλαγές στο ρόστερ του Ολυμπιακού έχουν ξεκινήσει και έως την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου, θα είναι δραστικές. Με τον Σίλβιο Προτό να μην αποτελεί εξαίρεση σε αυτή την απόφαση. Με τον Βέλγο γκολκίπερ να έχει αποδεχθεί τη νέα πραγματικότητα και να βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του. Κάτι που επιβεβαίωμε δηλώσεις του στο Βέλγιο, εξηγώντας ότι είναι πιθανό να επιστρέψει στη χώρα, αλλά κοιτάζει και άλλες περιπτώσεις.

«Το τεχνικό επιτελείο θέλει να συνεχίσω, αλλά δεν πρόκειται να με κρατήσουν εάν έχω μια ενδιαφέρουσα προσφορά. Ο Ολυμπιακός μου έχει υποσχεθεί να με αφήσει ελεύθερο, εάν βρω μια τέτοια προσφορά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 34χρονος πορτιέρο, για να εξηγήσει μετά πως ο Ολυμπιακός του έχει καν, μεν, πρόταση για να τον διατηρήσει στο ρόστερ, αλλά με μειωμένο συμβόλαιο, καθώς γίνεται εξορθολογισμός του μπάτζετ. Μάλιστα, όπως ανέφερε: «Έχω διάφορες προτάσεις και θα τις σκεφτώ, αλλά πρέπει πρώτα να απαντήσω στον Ολυμπιακό μέχρι τα μέσα Ιουνίου».

Συνεχίζοντας, ο Προτό μίλησε για τη ζωή μακριά από το Βέλγιο, αλλά και την επιθυμία της συζύγου του να επιστρέψουν στη χώρα. Οπως ανέφερε, μάλιστα: «Η ζωή στο Βέλγιο έχει λείψει στη γυναίκα μου, αλλά και σε εμένα. Προσωπικά, θέλω να συνεχίσω να αγωνίζομαι στο υψηλότερο επίπεδο, είτε θα είναι στην Pro League ή κάπου αλλού. Νιώθω ότι μπορώ να το κάνω, ίσως σε ένα πρότζεκτ όπου θα είμαι μέντορας για έναν πιο νεαρό τερματοφύλακα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ