Παραμένει στα ερυθρόλευκα ο Χουτεσιώτης

Παραμένει στα ερυθρόλευκα ο Χουτεσιώτης

Ο 23χρονος ανανέωσε τη συνεργασία του με τους Πειραιώτες – Φέτος είχε 4 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και έδειξε εξαιρετικά δείγματα γραφής.

Με τα χρώματα του Ολυμπιακού θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Λευτέρης Χουτεσιώτης, ο οποίος ανανέωσε τη συνεργασία τους με τους Πειραιώτες. Ο Ελληνας γκολκίπερ αναδείχθηκε από την Ακαδημία του συλλόγου και τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται στην πρώτη ομάδα.

Οι 23χρονος πορτιέρο όλα αυτά τα χρόνια δουλεύει πολύ σκληρά στου Ρέντη και οι άνθρωποι του συλλόγου τον επιβράβευσαν με νέο συμβόλαιο. Ο Χουτεσιώτης, ο οποίος περίμενε καρτερικά την ευκαιρία του στην πρώτη ομάδα, φέτος πραγματοποίησε συνολικά 4 συμμετοχές και έδειξε εξαιρετικά δείγματα γραφής.

Συγκεκριμένα, αγωνίστηκε σε 2 παιχνίδια πρωταθλήματος και σε 2 ματς Κυπέλλου και μάλιστα στα 3 από τα 4 κράτησε ανέπαφη την εστία του. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού απέδειξαν έμπρακτα τη στήριξή τους στο πρόσωπό του και πλέον περιμένει την επόμενη ευκαιρία που θα του δοθεί από τον Πέδρο Μαρτίνς.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι για την απόκτησή του είχε δείξει ενδιαφέρον ο Πανιώνιος, αλλά και αρκετές ομάδες της Σούπερ Λίγκας. Τελικά, ανανέωσε με τους Πειραιώτες και παραμείνει στο ερυθρόλευκο ρόστερ και τη νέα σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ