«Δεμένο» τον Κουρμπέλη έχει ο Παναθηναϊκός

«Δεμένο» τον Κουρμπέλη έχει ο Παναθηναϊκός

Πυκνώνουν οι πληροφορίες που θέλουν τον αρχηγό του «τριφυλλιού» να έχει πληρωθεί και τον Φλεβάρη. Μόνο με πώληση μπορεί να φύγει…

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης είναι το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο του Παναθηναϊκού. Η διοίκηση, λοιπόν, για να μην χάσει τον διεθνή άσο χωρίς να πάρει χρήματα τον διεθνή άσο, έκανε όλες τις απαραίτητες κινήσεις για να το διασφαλίσει αυτό. Πως; Με να τον έχει πληρωμένο!

Εδώ και μέρες ακουγόταν ότι κάποιοι ποδοσφαιριστές ενδεχομένως να είναι πιο μπροστά σε πληρωμές σε σχέση με τους υπόλοιπους. Το τελευταίο διάστημα και με τη λήξη του πρωταθλήματος πυκνώνουν οι πληροφορίες και μέσα από την ΠΑΕ, που θέλουν τον αρχηγό του Παναθηναϊκού να έχει πάρει και τη δόση Φεβρουαρίου. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει δικαίωμα προσφυγής σε αντίθεση με τους υπόλοιπους παίκτες. Η επόμενη δόση λήγει στο τέλος Μαϊου, αλλά υπάρχει προθεσμία ενός μήνα για να εξοφληθεί. Οπότε κανείς δεν μπορεί να πάει στα δικαστήρια πριν την 1η Ιουλίου.

Ο Παναθηναϊκός, λοιπόν, έχει… δέσει τον Κουρμπέλη. Θέλει να κρατήσει στο ρόστερ τον 25χρονο ποδοσφαιριστή κι από την πλευρά των Νταμπίζα, Δώνη δεν υπάρχει καμία διάθεση πώλησης, ακόμα κι αν έρθει ικανοποιητική πρόταση. Διότι με τον περιορισμό των μεταγραφών θα έχει χαθεί ένας ακόμα έμπειρος ποδοσφαιριστής και η ζημιά θα είναι μεγαλύτερη από το όποιο οικονομικό όφελος.

Η τελευταία λέξη φυσικά θα ανήκει στον Αλαφούζο, εφόσον έρθει πρόταση, αλλά και στο παιδί. Ο ίδιος (τη νέα σεζόν από 280.000 ευρώ, οι αποδοχές του αυξάνονται σε 320.000) θέλει να μείνει στο «τριφύλλι», όμως, αν έρθει μία καλή ομάδα από ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, τότε ίσως να επιδιώξει τη μεταγραφή. Και τότε Νταμπίζας και Δώνης δεν θα μπορούν να κάνουν πολλά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ