Λουτσέσκου : «Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για όλα»

Λουτσέσκου : «Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για όλα»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μιλώντας σε κανάλι της πατρίδας του, αναφέρθηκε στον μεταγραφικό σχεδιασμό του ΠΑΟΚ της επόμενης χρονιάς αλλά και στην πρόκληση του Champions League.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, μιλώντας στο ρουμάνικο Telekom Sports TV, αναφέρθηκε στον μεταγραφικό σχεδιασμό της επόμενης σεζόν κάνοντας λόγο για μάξιμουμ 2-3 καλές μεταγραφές που δεν θα αλλάξουν σε μεγάλο βαθμό την ομοιογένεια και τη συνοχή του Δικέφαλου του Βορρά.

«Έχουμε μια σταθερότητα, δεν θέλουμε να κάνουμε πολλές αλλαγές. Μπορεί να κάνουμε 2-3 μεταγραφές, υπάρχουν δύο συμβόλαια ποδοσφαιριστών που λήγουν, και σε γενικές γραμμές, έχουμε μια ομάδα που αναπτύσσεται, ξέρουμε πολύ καλά τι πρέπει να κάνουμε, μεταξύ μας υπάρχει χημεία. Γνωρίζουμε ο ένας τον άλλον πάρα πολύ καλά και νομίζω ότι οι πολλές αλλαγές σε αυτό το σημείο θα περιπλέξουν την κατάσταση».

Επίσης όταν η κουβέντα πήγε στο Champions League όπου ο ΠΑΟΚ θα διεκδικήσει την είσοδό του στους Ομίλους μέσω προκριματικών, ο Ρουμάνος τεχνικός ανέφερε:

«Αισθανόμαστε δυνατοί. Πρέπει να είμαστε σοφότεροι, πιο δυνατοί και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για όλες τις προκλήσεις».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ