Ολυμπιακός : Στο κάδρο ο Φαμπρίτσιο

Ολυμπιακός : Στο κάδρο ο Φαμπρίτσιο

Η περίπτωση του Βραζλιάνου επιθετικού της Πορτιμονένσε βρίσκεται στο μεταγραφικό προσκήνιο του Ολυμπιακού, με τον παίκτη να αρέσει και στον Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Ολυμπιακός έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του Φαμπρίτσιο ενόψει της θερινής μεταγραφικής περιόδου. Προ λίγων ημερών, η πορτογαλική εφημερίδα A BOLA είχε ρίξει στο φως της δημοσιότητας το ενδιαφέρον των ερυθρόλευκων για τον επιθετικό της Πορτιμονένσε.

Ο 28χρονος φορ έχει κάνει εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα της ομάδας του φέτος, καθώς έχει σκοράρει 16 φορές σε 33 ματς. Όσον αφορά το κασέ του, αυτό ανέρχεται στα 2 εκατ. ευρώ τουλάχιστον. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο παίκτης είναι στο μεταγραφικό «στόχαστρο» και των «μεγάλων» της Πορτογαλίας, γεγονός το οποίο ενδέχεται να δυσκολέψει το έργο του Ολυμπιακού αν αποφασίσει να κινηθεί δυνατά για την απόκτησή του.

Μάλιστα, ο νέος προπονητής των Πειραιωτών, Πέδρο Μαρτίνς, έχει σχηματίσει καλή γνώμη για τον Βραζιλιάνο φορ (που μπορεί όμως να παίξει και σαν περιφερειακός επιθετικός). Ο Φαμπρίτσιο έχει αγωνιστεί επίσης σε Κίνα και Ιαπωνία και είναι παίκτης τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά ο Μαρτίνς.

Από κει και πέρα, στο ερυθρόλευκο μεταγραφικό προσκήνιο παραμένουν και τα δύο άλλα ονόματα που έχουν ακουστεί. Αυτά των Βραζιλιάνων Κλέμπερ και Ντέιβερσον, ενώ να αναφέρουμε ότι έχει προταθεί και ο 20χρονος Γάλλος, Ματετά. Ο Κλέμπερ έμεινε ελεύθερος από την Εστορίλ και είναι στα υπόψιν του Μαρτίνς, όντας πιο εύκολος από τους υπόλοιπους για να αποκτηθεί. Όσο για τον Ντέιβερσον, δεν αγωνίζεται στην ομάδα του και θα περιμένει μέχρι τις 14 Ιουνίου που διακόπτεται το πρωτάθλημα Βραζιλίας ώστε να πάρει τις οριστικές του αποφάσεις για το μέλλον του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ