Χατζηστραβός : «Τίτλους και με την πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ»

Χατζηστραβός : «Τίτλους και με την πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ»

Χαρούμενος και περήφανος για την επιτυχία της κατάκτησης του πρωταθλήματος, προσγειωμένος και αποφασισμένος για την συνέχεια. Ο Ζήσης Χατζηστραβός, ένας από τους αρχηγούς της φετινής Κ20 του ΠΑΟΚ, έδωσε μία αποκλειστική συνέντευξη στο PAOK TV.

Μία δύσκολη σεζόν ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την ομάδα Νέων Κ20 του ΠΑΟΚ, με την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Super League Σουρωτή, μπροστά σε περισσότερους από 10.000 φίλους του Δικεφάλου στο γήπεδο της Τούμπας την περασμένη Κυριακή (13/5).

Ήταν το ιδανικό φινάλε (με μια νίκης με 4-2 επί του Λεβαδειακού που σφράγισε τον τίτλο) σε έναν αγωνιστικό μαραθώνιο. Εκ των πρωταγωνιστών και αρχηγών της ομάδας ήταν ο Ζήσης Χατζηστραβός.

Ο νεαρός επιτελικός μέσος μίλησε στην κάμερα του PAOK TV για το παρόν, αλλά και το μέλλον, το οποίο όλοι στον Δικέφαλο ελπίζουν να είναι λαμπρό.

Η χρονιά που φεύγει, τα όνειρα και οι φιλοδοξίες, η συνύπαρξη με τους παίκτες της πρώτης ομάδας στις προπονήσεις, το επαγγελματικό ποδόσφαιρο που είναι πιο κοντά από ποτέ, η ζωή δίπλα στους Πάμπλο Γκαρσία και Κώστα Ιωσηφίδη και ο ξεκάθαρος στόχος της κατάκτησης τίτλων και με την πρώτη ομάδα του Δικεφάλου.

Δείτε το αποκλειστικό βίντεο στο επίσημο κανάλι του Δικεφάλου στο PAOK TV

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ