Μπερνάρντ: «Είμαι πολύ χαρούμενος για το χατ-τρικ – Ελπίζω να το επαναλάβω σύντομα»

Μπερνάρντ: «Είμαι πολύ χαρούμενος για το χατ-τρικ – Ελπίζω να το επαναλάβω σύντομα»

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης του Παναθηναϊκού στο Αγρίνιο, με το χατ-τρικ που πέτυχε, ο Αϊτόρ, δήλωσε χαρούμενος για τον ίδιο και την επιτυχία της ομάδας.

Ο Μπερνάρντ σημείωσε για δεύτερη φορά στην καριέρα του χατ-τρικ βοηθώντας τον Παναθηναϊκό να φτάσει σε μία ευρεία νίκη με 0-5 κόντρα στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός δεν είναι συνηθισμένος από τέτοιου είδους επιτεύγματα, κράτησε τη μπάλα του αγώνα και θέλει να επαναλάβει μία αντίστοιχη εμφάνιση το επόμενο διάστημα.

Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός: «Διαιτητής και VAR δεν καταλογίζουν την ξεκάθαρη παράβαση στη φάση του Σένκεφελντ» (pic & vid)

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μπερνάρντ μετά τη σπουδαία εμφάνιση και τα 3 γκολ που πέτυχε:

«Είναι χαρά ιδιαίτερη και προσωπική και ομαδική. Κόντρα στα Γιάννινα δεν εκμεταλλευτήκαμε ευκαιρίες. Παίξαμε καλύτερα, πήραμε τις ευκαιρίες μας και εγώ προσωπικά και πήραμε τη νίκη.

Πιστεύω πως πάντοτε κοιτάω να κάνω ασίστ, να σκοράρω και να δίνω το μάξιμουμ των δυνατοτήτων μου. Φέτος η δουλειά που κάνουμε είναι ακόμη περισσότερη, προσπαθώ με όλες τις δυνάμεις να βοηθάω και με χαρά να κάνω αυτά που πρέπει. Θέλω πάντα να βελτιώνομαι και να δίνω το μέγιστο και στα ματς και στις προπονήσεις για να βοηθώ τους συμπαίκτες μου.

Βεβαίως και πήρα την μπάλα και με υπογραφές. Το 2013 δεν είχα πάρει τη μπάλα. Ελπίζω να κάνω ξανά χατ τρικ σύντομα. Είναι η πρώτη επιτυχία σε μία νέα χώρα και είμαι πολύ χαρούμενος. Ελπίζω να κάνω τα πάντα για να βοηθώ τους συμπαίκτες μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ