Αϊτόρ: «Νιώθω καλύτερα – Έχω ακόμη πόνο στο πόδι»

Αϊτόρ: «Νιώθω καλύτερα – Έχω ακόμη πόνο στο πόδι»

Ο Αϊτόρ πέτυχε το πρώτο του γκολ μετά από 11 μήνες, ευχαρίστησε όσους τον στήριξαν και μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ακόμη ώστε να επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς.

Ο Αϊτόρ ήταν ο μεγάλος άτυχος της περσινής σεζόν για τον Παναθηναϊκό, έμεινε εκτός για αρκετά μεγάλο διάστημα όμως πλέον μοιάζει να έχε επιστρέψει και σκόραρε το πρώτο του γκολ τη φετινή σεζόν.

Ο Αϊτόρ έβαλε γκολ μετά από 11 μήνες, για να κάνει από το σημείο του πέναλτι το 0-4 για τον Παναθηναϊκό, στη μεγάλη νίκη με 0-5 επί του Παναιτωλικού.

Διαβάστε επίσης: Ο Μπερνάρντ, το «πράσινο» διπλό στο Αγρίνιο και η Κυριακή των ντέρμπι – Η βαθμολογία της Superleague (pic)

Ο Ισπανός μίλησε για την εξαιρετική εμφάνιση της ομάδας στο Αγρίνιο, την επιστροφή του, όσους τον στήριξαν σε αυτή, αλλά και τους στόχους του με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην Cosmote TV:

Για τον αγώνα: «Θεωρώ ότι κάναμε εξαιρετικό παιχνίδι. Είχαμε δύο εβδομάδες να το προετοιμάσουμε, αλλά είμαι χαρούμενος για τη νίκη. Είναι καλή ομάδα ο Παναιτωλικός και είναι δύσκολα να πάρεις βαθμούς στην έδρα του».

Για την απόδοση του Παναθηναϊκού: «Παίζουμε έτσι από την αρχή που ήρθε ο Γιοβάνοβιτς. Κάνουμε ένα θεαματικό παιχνίδι. Δεν θέλουμε να το αλλάξουμε, μένουμε σε αυτό το στυλ παιχνιδιού. Έχουμε ένα πολύ καλό ρόστερ για να το καταφέρουμε».

Για την επιστροφή του στο σκοράρισμα: «Είναι μεγάλη χαρά μου. Χάρη σε μεγάλη προσπάθεια και σκληρή δουλειά μπόρεσα να τα καταφέρω. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, τον προπονητή, το επιτελείο και τους συμπαίκτες που μου στάθηκαν όλο αυτό το διάστημα. Νιώθω καλύτερα. Έχω κάποιον πόνο στο πόδι. Είναι σημαντικό που γυρνάω και κοιτάω να κάνω το καλύτερο για να μεγαλώσουμε κι άλλο τον Παναθηναϊκό».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ