Μπάμπα Ράχμαν: «Παίζουμε στο σπίτι μας, πρέπει να είμαστε σκληροί με τον Άρη»

Μπάμπα Ράχμαν: «Παίζουμε στο σπίτι μας, πρέπει να είμαστε σκληροί με τον Άρη»

Ο Μπάμπα Ράχμαν μίλησε στη Nova και τόνισε πως στο παιχνίδι με τον Άρη στην Τούμπα θα πρέπει να είναι σκληροί ώστε να πάρουν το τρίποντο.

Ο Μπάμπα Ράχμαν πραγματοποιεί την δεύτερη του θητεία στον ΠΑΟΚ (είχε έρθει ως δανεικόw από την Τσέλσι τον Γενάρη του 2021) και μίλησε για το αποψινό ντέρμπι με τον Άρη στην Τούμπα (20:30). Τόνισε πως αν ο «Δικέφαλος του Βορρά» θέλει να πάρει το τρίποντο θα πρέπει να δείξουν το πόσο σκληροί είναι καθώς και το ότι δεν υπάρχει δικαιολογία για άλλο αποτέλεσμα.

Αναλυτικά όσα είπε ο αμυντικός του ΠΑΟΚ:

Διαβάστε επίσης: Το επικό βίντεο με την έκπληξη του Βεζένκοφ στον Σπανούλη: «Από που ήρθες εσυ;»

Για την κατάστασή του και τα κέρδη της διακοπής λόγω εθνικών ομάδων:

«Αισθάνομαι καλά, έκανα τις απαραίτητες θεραπείες και από την Πέμπτη προπονούμαι κανονικά με την ομάδα, είμαι καλά. Νομίζω κάθε διακοπή βοηθάει τις ομάδες, επιπλέον οι ποδοσφαιριστές που δεν είχαν υποχρεώσεις με Εθνικής, είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν. Δουλέψαμε πολύ αυτή την περίοδο, έχει καθαρίσει το μυαλό μας μετά την ήττα με τον ΟΦΗ και τώρα κοιτάμε το παιχνίδι με τον Άρη».

Για τους νέους παίκτες στην ομάδα:

«Οι νέοι παίκτες έχουν φέρει ποιότητα στην ομάδα, θα αλλάξουν την ομάδα προς το καλύτερο. Έίμαστε χαρούμενοι που βρίσκονται εδώ, στις προπονήσεις δείχνουν θέληση και πάθος να βρίσκονται στην ομάδα, θα δούμε τι θα συμβεί από εδώ και πέρα».

Για το παιχνίδι με τον Άρη:

«Σωματικά αισθάνομαι καλά, έχω παίξει ήδη αρκετά παιχνίδια έως τώρα. Ήταν δύσκολη περίοδος η προηγούμενη, με πολλά παιχνίδια σε διάστημα λίγων ημερών. Έχουμε μεγάλο ρόστερ, όλοι είναι οι ποδοσφαιριστές με ποιότητα και ο προπονητής θα βρει τον τρόπο να συνδυάσει παλιούς και νέους ποδοσφαιριστές.

Παίζουμε στο σπίτι μας, δεν έχουμε δικαιολογίες. Υπήρξε διακοπή, είμαστε φρέσκοι, πρέπει να είμαστε σκληροί, θέλουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς στην Τούμπα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ