Έτοιμος να κινηθεί νομικά και ο Στραματσόνι

Έτοιμος να κινηθεί νομικά και ο Στραματσόνι

Μετά τον Αναστασίου είναι η σειρά του Ιταλού να προχωρήσει σε ενέργειες… δυσάρεστες για τον Παναθηναϊκό λόγω των χρημάτων που του οφείλονται.

Μετά τον Γιάννη Αναστασίου, που σφράγισε επιταγή και «μπλόκαρε» λογαριασμό της ΠΑΕ, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η ΠΑΕ με κατάπτωση εγγυητικής, τον ίδιο δρόμο ετοιμάζεται να πάρει και ακόμα ένας πρώην προπονητής του «τριφυλλιού». Ο λόγος για τον Αντρέα Στραματσόνι.

Ο Ιταλός προπονητής, που διατηρούσε άριστες σχέσεις με τον Γιάννη Αλαφούζο, έχει να δει αρκετό καιρό χρήματα από δόσεις που είχε να λαμβάνει από τον Παναθηναϊκό, όπως το ίδιο συμβαίνει και με συνεργάτες του. Ως εκ τούτου, είναι έτοιμος μέσω του δικηγόρου του να προβεί σε όλες τις ενέργειες που απαιτούνται ώστε να διασφαλίσει – όσο μπορεί, με την κατάσταση που υπάρχει – τα χρήματά του, κάτι που θα φέρει ακόμα μεγαλύτερα προβλήματα στον Παναθηναϊκό. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να σκάσει το νέο… φιρμάνι για τον Παναθηναϊκό, που τη στιγμή που έμοιαζε να έρχεται σε συμφωνία με τον Αναστασίου, βλέπει νέα «απειλή» από άλλον πρώην τεχνικό του.

Οι «πράσινοι» είναι πλέον στο χείλος του γκρεμού, αφού ο χρόνος πιέζει περισσότερο από ποτέ άλλοτε. Στα τέλη του μήνα θα πρέπει να καταβάλουν δόσεις συμβολαίων στους ποδοσφαιριστές, ενώ την ίδια ώρα οφείλουν να κλείσουν τα ανοιχτά «μέτωπα» με πρώην παίκτες και προπονητής, όπως οι Αναστασίου, Στραματσόνι, Τελάντερ, Εσιέν, Ταυλαρίδης, Τοτσέ.

Η… λίστα καθημερινά μεγαλώνει, όλοι πλέον μοιάζουν αποφασισμένοι να πάνε μέχρι τέλους για τα χρήματα που τους οφείλονται, ο Αλαφούζος παραμένει εξαφανισμένος και δεν είναι διατεθειμένος να καλύψει υποθέσεις που μπορεί να βλάψουν την ομάδα, παρά μόνο εκείνες που αφορούν τον ίδιο και η κατάσταση είναι πλέον πιο κοντά από κάθε άλλη φορά στο… απροχώρητο.

Όσοι έχουν απομείνει να παλεύουν για να κρατήσουν ζωντανό τον Παναθηναϊκό βλέπουν και οι ίδιοι πως τα προβλήματα θυμίζουν Λερναία Ύδρα. Δεν προλαβαίνουν να λύσουν το ένα και εμφανίζονται περισσότερα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ