ΠΑΟΚ: Τελειώνει ο Αζεβέδο, επιστρέφει ο Γιαννούλης

ΠΑΟΚ: Τελειώνει ο Αζεβέδο, επιστρέφει ο Γιαννούλης

Ο Μάρσιο Αζεβέδο δε θα συνεχίσει στον ΠΑΟΚ, ενώ ο Δημήτρης Γιαννούλης μετά τον δανεισμό του στον Ατρόμητο θα επιστρέψει στον Δικέφαλο.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου επισήμανε στη μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε ότι δε θέλει να κάνει πολλές αλλαγές στην ομάδα για να μη χαλάσει την καλή χημεία του ΠΑΟΚ.

Είπε ότι θα έρθουν 3-4 ποιοτικές προσθήκες, οπότε αυτό σημαίνει ότι θα υπάρξουν και ορισμένες αποχωρήσεις από τον Δικέφαλο.

Ο πρώτος που είναι δεδομένο ότι δε θα βρίσκεται στον ΠΑΟΚ την επόμενη σεζόν είναι οι Ντοριάν Λεβέκ, ο οποίος ήταν όλη τη χρονιά τραυματίας και έπαιξε μόλις σε ένα επίσημο παιχνίδι!

Ο δεύτερος που αναμένεται να αποχωρήσει είναι ο Μάρσιο Αζεβέδο, ο οποίος είναι δανεικός ως το καλοκαίρι από την Σαχτάρ (έτσι είχε κλείσει η συμφωνία) και ο Δικέφαλος δε θα ενεργοποιήσει το συμβόλαιο που θα έτρεχε μετά τον Ιούνιο, όταν θα έμενε ελεύθερος από την ουκρανική ομάδα.

Η εξαιρετική παρουσία του Βιεϊρίνια ως αριστερό μπακ, αλλά και η επικείμενη επιστροφή του Δημήτρη Γιαννούλη από τον δανεισμό του στον Ατρόμητο, γεμίζουν τον ΠΑΟΚ στο αριστερό άκρο της άμυνας και έτσι ο Αζεβέδο περισσεύει.

Ο Βραζιλιάνος δεν πήρε πολλές ευκαιρίες, αλλά παρά την αξία του δεν έδειξε ότι βρίσκεται σε τοπ φόρμα και ότι μπορεί να προσφέρει περισσότερα.

Ο Δημήτρης Γιαννούλης από την πλευρά του έκανε φέτος μια εξαιρετική χρονιά με τον Ατρόμητο, ήταν μέσα στα 2-3 καλύτερα αριστερά μπακ του πρωταθλήματος και ο Ραζβάν Λουτσέσκου στις δηλώσεις του είπε μεταξύ άλλων ότι θα επιστρέψει στην ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ