Την ιστορία την γράφουν οι παρέες

Την ιστορία την γράφουν οι παρέες

Το ξεχωριστό δέσιμο των Ανέστη, Μπακάκη, Λαμπρόπουλου, Μάνταλου, Μπακασέτα και Κονέ και το –θετικό- αντίκτυπο που είχε στην φετινή εικόνα της ΑΕΚ

Ένα από τα στοιχεία που διέκρινε την φετινή ΑΕΚ και έπαιξε καθοριστικό ρόλο για να μπορέσει η Ένωση να φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου, ήταν αναμφίβολα η ομοιογένεια που είχε το σύνολο του Μανόλο Χιμένεθ. Καθώς μιλάμε για μια ομάδα δεμένη και δουλεμένη, στις τάξεις της οποίας βρίσκονται αρκετοί ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται μαζί για χρόνια. Με κάποιους εξ αυτών μάλιστα να είναι στην ομάδα από τη χρονιά που η Ένωση βρισκόταν στην Football League.

Ωστόσο, εντός ΑΕΚ υπάρχει μια ξεχωριστή παρέα που βρίσκεται συνεχώς μαζί, περνώντας αρκετό χρόνο και εκτός Σπάτων. Μια παρέα Ελλήνων ποδοσφαιριστών, με ξεχωριστή σχέση μεταξύ τους που αποτυπώνεται και στο χορτάρι. Ο λόγος για τους Πέτρο Μάνταλο, Μιχάλη Μπακάκη, Βασίλη Λαμπρόπουλο, Τάσο Μπακασέτα, Γιάννη Ανέστη και Παναγιώτη Κονέ. Οι οποίοι κάνουν πολλή παρέα στην καθημερινότητά τους και έχουν αποκτήσει ένα ξεχωριστό δέσιμο.

Από τους παραπάνω, όλοι πλην Μπακασέτα και Ανέστη βρίσκονται στην ΑΕΚ από το 2014. Έχοντας ζήσει δηλαδή όλη την διαδικασία της επιστροφής της ομάδας στην κατηγορία που ανήκει και οδηγώντας την φέτος στην κορυφή. Με τους Μπακασέτα και Κονέ να προστίθενται στην παρέα στην πορεία.

Βεβαίως φέτος θα υπάρξει μια… αποχώρηση από την παραπάνω «εξάδα», καθώς ο Γιάννης Ανέστης δεν θα συνεχίσει στην ΑΕΚ. Ωστόσο είναι δεδομένο πως εφόσον μείνει στην Ελλάδα, η σχέση τους με τους υπόλοιπους παίκτες θα παραμείνει ίδια.

Μιας και όπως προαναφέραμε οι στιγμές που περνούν μαζί οι συγκεκριμένοι παίκτες είναι πολλές. Κάτι που σίγουρα έχει παίξει τον ρόλο του στο να υπάρχει αυτό το δέσιμο που είδαμε στη φετινή ΑΕΚ, με όλη την ομάδα να είναι μια γροθιά και να φτάνει μέχρι τέλους, κατακτώντας τον τίτλο και επιστρέφοντας στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου μετά από 24 χρόνια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ