Ολυμπιακός και Σεντ Ετιέν για Ματετά, λένε στη Γαλλία

Ολυμπιακός και Σεντ Ετιέν για Ματετά, λένε στη Γαλλία

Γαλλικά δημοσιεύματα μπλέκουν και τη Σεντ Ετιέν στο κόλπο της απόκτησης του Ζαν Φιλίπ Ματετά.

Ο Ολυμπιακός έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του για τον Ζαν Φιλίπ Ματετά, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα της Γαλλίας. Η φημολογία αυτή έχει γίνει γνωστή εδώ και λίγες μέρες και οι Γάλλοι δημοσιογράφοι ασχολούνται ξανά με τους ερυθρόλευκους και τον παίκτη.

Νέο δημοσίευμα όμως, θέλει και τη Σεντ Ετιέν στο κόλπο της απόκτησης του 20χρονου επιθετικού. Θυμίζουμε ότι ο Ματετά αγωνίστηκε την φετινή σεζόν στη Χάβρη και σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ είναι πιθανό το ενδεχόμενο αποχώρησης του από την ομάδα, καθώς δεν εξασφάλισε την απευθείας άνοδο και θα παίξει μπαράζ με την Αζαξιό (σήμερα στις 20:00 το παιχνίδι για τα ημιτελικά των πλέι οφ της Ligue 2).

Να αναφερθεί ότι η πλευρά του παίκτη δεν γνωρίζει κάτι για τα μεταγραφικά σενάρια που ακούγονται στη Γαλλία. Οι ερυθρόλευκοι από τη δική τους πλευρά φαίνεται πως θέλουν να κινηθούν αθόρυβα για τον ποδοσφαιριστή. Αναμφίβολα η παρουσία του Φρανσουά Μοντέστο παίζει σημαντικό ρόλο, καθώς ο Γάλλος τσεκάρει νεαρούς παίκτες της Ligue 2, με τρανταχτό παράδειγμα τον Παπέ Σισέ που δεν έκανε αμελητέες εμφανίσεις με τον Ολυμπιακό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ