Παναθηναϊκός : Σενάριο για Ντάρμπισιρ

Παναθηναϊκός : Σενάριο για Ντάρμπισιρ

Μεταγραφικό σενάριο που μπλέκει τον Παναθηναϊκό με τον Ματ Ντάρμπισιρ υπάρχει τις τελευταίες ημέρες στην Κύπρο.

Στην Κύπρο έχει αναπτυχθεί φημολογία που θέλει τον Παναθηναϊκό να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Ματ Ντάρμπισιρ. Με αφορμή την επιστροφή του Νίκου Νταμπίζα στον σύλλογο, οι Κύπριοι κάνουν λόγο για σενάρια μεταγραφής του Άγγλου φορ στους πράσινους.

Ο Ντάρμπισιρ είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες του κυπριακού πρωταθλήματος, αν όχι ο ποιοτικότερος, μιας και έχει κερδίσει το βραβείο του πρώτου σκόρερ για δύο συνεχόμενες σεζόν. Το καλοκαίρι του 2017 ο Άγγλος στράικερ ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Ομόνοια μέχρι το 2021, με αρκετά καλές ετήσιες απολαβές.

Να αναφερθεί πάντως, ότι ο Ντάρμπισιρ είναι ξένος και ακόμα δεν έχει γίνει σίγουρο αν η UEFA θα επιβάλλει απαγόρευση μεταγραφών στο τριφύλλι. Ακόμη, το σενάριο περί μεταγραφής του παίκτη στον Παναθηναϊκό θα φέρει πιθανότατα αντιδράσεις στον κόσμο της ομάδας, καθώς ο παίκτης έχει περάσει από τον Ολυμπιακό σκοράροντας μάλιστα και το μοναδικό γκολ του «αιώνιου» ντέρμπι στο ΟΑΚΑ το 2010 πανηγυρίζοντάς το έξαλλα. Μάλιστα, είχε πανηγυρίσει έντονα μπροστά στους φίλους των πρασίνων και το γκολ του σε φιλικό αγώνα της Ομόνοιας με τον Παναθηναϊκό στην Κύπρο.

Θυμηθείτε τα γκολ του Ντάρμπισιρ κόντρα στον Παναθηναϊκό: 

https://youtu.be/5o67x1YxyKU

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ