Παναθηναϊκός : Προτεραιότητα οι ανανεώσεις

Παναθηναϊκός : Προτεραιότητα οι ανανεώσεις

Ο νέος τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Νίκος Νταμπίζας, έχει σε πρώτο πλάνο τις ανανεώσεις ορισμένων παικτών.

Ο Παναθηναϊκός έχει ως προτεραιότητα τις ανανεώσεις των συμβολαίων που εκπνέουν αυτό το καλοκαίρι. Ο νέος τεχνικός διευθυντής του τριφυλλιού, Νίκος Νταμπίζας, δεν έχει τη δυνατότητα να διαπραγματευτεί, καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος για κυρώσεις που θα ισχύσουν για τις μη αδειοδοτημένες ομάδες.

Σύμφωνα με τον κανονισμό, κάθε ομάδα μπορεί να ανανεώσει μέχρι δύο συμβόλαια, αν πρόκειται για Έλληνες άνω των 23 ή για ξένους. Σε αντίθετη περίπτωση, μπορεί να επεκτείνει τη συνεργασία της με όσους Έλληνες κάτω των 23 ετών επιθυμεί. Τη δεδομένη στιγμή, στις 30 Ιουνίου λήγουν τα συμβόλαια τεσσάρων παικτών, των Γκιγέρμο Μολίνς, Ρόμπιν Λουντ, Χρήστου Δώνης και Στέφανου Ευαγγέλου.

Οι δύο τελευταίοι κατά πάσα πιθανότητα θα παραμείνουν στην ομάδα, ο Λουντ είναι στην πόρτα της εξόδου, ενώ ο Μολίνς δεν έχει αποφασίσει ακόμα. Οι δύο νεαροί Έλληνες έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία με τον σύλλογο και μέσα στην εβδομάδα θα υπογράψουν. Ο Δώνης θα έχει το ένα από τα δύο συμβόλαια που αναφέραμε παραπάνω, ενώ ο Ευαγγέλου ανήκει στην κατηγορία των κάτω των 23 ετών.

Σχετικά με τον Λουντ, ο Νταμπίζας θα δυσκολευτεί πολύ να μεταπείσει τον παίκτη, καθώς είναι σχεδόν αδύνατο να αυξηθούν οι απολαβές του παίκτη, όπως επιθυμεί ο τελευταίος. Αν αποχωρήσει εν τέλει, τότε ο Μολίνς θα παραμείνει, καθώς δεν υπάρχουν πολλές εναλλακτικές για τη θέση του επιθετικού. Έτσι, αναμένεται ο Σουηδός φορ να πάρει το δεύτερο συμβόλαιο, αρκεί φυσικά να δεχτεί τη μείωση των αποδοχών του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ