ΠΑΟΚ : Ο Βιεϊρίνια κοντά στο βραβείο MVP της χρονιάς

ΠΑΟΚ : Ο Βιεϊρίνια κοντά στο βραβείο MVP της χρονιάς

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια έχει ένα αρκετά μεγάλο προβάδισμα στη ψηφοφορία του κόσμου του ΠΑΟΚ για την ανάδειξη του MVP της χρονιάς στην ομάδα.

Μία σεζόν, πολλοί πρωταγωνιστές, ένα Κύπελλο και ένα κλεμμένο πρωτάθλημα… Ο ΠΑΟΚ σε συνεργασία με το «11888» καλούν το κόσμο να ψηφίσει τον πολυτιμότερο παίκτη του Δικεφάλου για τη σεζόν 2017-18 και ο Αντρέ Βιεϊρίνια έχει ένα ξεκάθαρο προβάδισμα τις πρώτες μέρες της ψηφοφορίας.

Ο ΠΑΟΚ για να φτάσει στο σημείο να είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, έπρεπε να δείξει υπομονή, επιμονή και πίστη στο πλάνο του Ράζβαν Λουτσέσκου . Να διαχειριστεί με σύνεση και πείσμα τα στραβοπατήματα στο ξεκίνημα της Super League Σουρωτή.

Ο χρόνος κύλησε υπέρ του και πλέον μπορεί να νιώθει περήφανος για όσα πέτυχε με τις δυνάμεις του και μόνο, κόντρα σε καταστάσεις που δεν έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο.

Περήφανοι πρέπει να νιώθουν και οι ποδοσφαιριστές που χάρη στη σκληρή δουλειά και την ποιότητά τους παρουσίασαν ένα αξιοζήλευτο σύνολο και μια δεμένη οικογένεια. Μία επιτυχία που πιστώνεται ξεκάθαρα στον αρχιτέκτονα της ομάδας, Ράζβαν Λουτσέσκου.

Εδώ και λίγες μέρες ο κόσμος ψηφίζει (μέσα στο σάιτ της ομάδας) για τον κορυφαίο όλων φέτος, ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για μια διαδικασία που γίνεται για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, για την ανάδειξη του 11888 MVP της σεζόν που θα κατακτήσει το βραβείο «Πλάτων Φορόπουλος».

Την πρώτη σεζόν ήταν ο γερόλυκος Λίνο, που στο φινάλε της καριέρας του έδειξε ότι η ηλικία είναι μία πολύ σχετική έννοια. Την δεύτερη ο Εργκούς Κάτσε, ο μόνος που σώθηκε από το γενικότερο ναυάγιο. Την τρίτη ο Γιώργος Τζαβέλλας, στην καλύτερη σεζόν της καριέρας του. Πέρυσι ο Παναγιώτης Γλύκος, ο οποίος κατέβασε ρολά και ήταν από τους κορυφαίους στον δρόμο για την επιστροφή στους τίτλους.

Ήρθε η ώρα λοιπόν να βρούμε τον επόμενο, με τον Αντρέ Βιεϊρίνια να προηγείται με αρκετά μεγάλη διαφορά καθώς έχει το 32% των ψήφων ενώ ακολουθούν ο Βαρέλα (20,47%) και ο Δημήτρης Πέλκας (17,83%)

Αναλυτικά έως τώρα τα αποτελέσματα (των πρώτων) έχουν ως εξής:

Αντρέ Βιεϊρίνια 31.99%

Φερνάντο Βαρέλα 20.47%

Δημήτρης Πέλκας 17.83%

Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς 8.76%

Αλέξανδρος Πασχαλάκης 8.49%

Λέο Μάτος 5.61%

Ντιέγκο Μπίσεσβαρ 3.06%

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ