Απρόοπτο στον Παναθηναϊκό ενόψει ΑΕΚ: Ποιος παίκτης έμεινε εκτός αποστολής!

Απρόοπτο στον Παναθηναϊκό ενόψει ΑΕΚ: Ποιος παίκτης έμεινε εκτός αποστολής!

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για τον Παναθηναϊκό.

Τις υπηρεσίες του Αϊτόρ θα στερηθεί ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο αυριανό ντέρμπι (21:00) της Λεωφόρου, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ!

Στην τελευταία προπόνηση των πρασίνων πριν το μεγάλο παιχνίδι, ο Ισπανός άσος ακολούθησε θεραπεία λόγω ενοχλήσεων στο δάχτυλο του ποδιού του και έμεινε εκτός αποστολής.

Διαβάστε επίσης: Μαρτίνεθ: «Αποδείχτηκε πως όλοι οι παίκτες είναι έτοιμοι για το δύσκολο πρόγραμμα»

Πλην του Αϊτόρ, εκτός έμειναν, όπως αναμενόταν τόσο ο Βέρμπιτς, όσο και ο Βαγιαννίδης, ενώ στις επάλξεις βρίσκεται ξανά ο Κλεϊνχέισλερ.

Αναλυτικά όσα αναφέρουν οι πράσινοι:

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, παιχνίδι τακτικής, εξάσκηση στις στατικές φάσεις. Μέρος του προγράμματος ακολούθησε ο Βαγιαννίδης. Θεραπεία έκανε ο Αϊτόρ λόγω ενοχλήσεων στο δάχτυλο του ποδιού.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών, που συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή. Πρόκειται για τους Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλο, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ιωαννίδη, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Πάλμερ-Μπράουν, Τσέριν, Μαντσίνι, Γεντβάι, Μάγκνουσον, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρα, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα και Αράο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ