Προκλητικός ο Ζίβκοβιτς, έπρεπε να αποβληθεί

Προκλητικός ο Ζίβκοβιτς, έπρεπε να αποβληθεί

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς σκόραρε το τρίτο γκολ του ΠΑΟΚ, πήγε στην εξέδρα των φανατικών του ΠΑΣ και τους έγνεφε να ράψουν το στόμα τους, με τον ρέφερι Ευαγγέλου να μην τον αποβάλει για τον προκλητικό πανηγυρισμό του.

Ο ΠΑΟΚ πέρασε από τους «Ζωσιμάδες», επικρατώντας με 3-1 του ΠΑΣ Γιάννινα για την 5η αγωνιστική της Super League, με τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς να είναι αυτός που σκόραρε το τρίτο γκολ του Δικεφάλου του βορρά, όμως τον διαιτητή Ευαγγέλου να μην βλέπει τον προκλητικό πανηγυρισμό του.

Συγκεκριμένα, ο Σέρβος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ πέρασε ως αλλαγή στο ματς στο 59ο λεπτό και 18 λεπτά αργότερα, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με ένα πολύ όμορφο τέρμα.

Ωστόσο, αφού σκόραρε έτρεξε προς την εξέδρα των φανατικών του ΠΑΣ και τους έγνεφε να ράψουν το στόμα τους, σε έναν προκλητικό πανηγυρισμό, με τον ρέφερι του ματς να κλείνει τα μάτια σε μια καθαρή αποβολή για τον Σέρβο.

Ο διαιτητής δεν είδε την κίνηση του Ζίβκοβιτς, με τους παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα ωστόσο να το αντιλαμβάνονται και να δημιουργείται μεγάλη ένταση στον αγωνιστικό χώρο. Οι παίκτες των δύο ομάδων έγιναν ένα… κουβάρι, με αυτούς των γηπεδούχων να ζητούν τον λόγο από τον Σέρβο, ο οποίος συνέχισε να είναι προκλητικός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ