Νταμπράουσκας: «Αξίζαμε κάτι παραπάνω, δεν είμαστε ικανοποιημένοι με την ισοπαλία»

Νταμπράουσκας: «Αξίζαμε κάτι παραπάνω, δεν είμαστε ικανοποιημένοι με την ισοπαλία»

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας μετά το τέλος του ισόπαλου αγώνα ανάμεσα στον Παναιτωλικό και τον ΟΦΗ, τόνισε πως η ομάδα του άξιζε κάτι περισσότερο από το ματς.

Ο ΟΦΗ αν και παρουσιάστηκε καλύτερος, δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη στο Αγρίνιο, κόντρα στον Παναιτωλικό (1-1) και ο Νταμπράουσκας τόνισε πως η ομάδα του άξιζε κάτι περισσότερο από το παιχνίδι.

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας θεωρεί πως όπως έπαιξε ο ΟΦΗ θα μπορούσε να πάρει τους τρεις πόντους, καθώς μετά την ισοφάριση είχε σημαντικές ευκαιρίες για να κάνει το 1-2.

Διαβάστε επίσης: Παναιτωλικός – ΟΦΗ 1-1: Μοιράστηκαν βαθμό και θέαμα

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νταμπράουσκας μετά το παιχνίδι: 

«Δημιουργήσαμε φάσεις, αλλά δεν τις αξιοποιήσαμε. Παρότι δεχτήκαμε γρήγορα το γκολ, αλλά αντιδράσαμε πολύ καλά και μέχρι το 60ο λεπτό παίξαμε ένα καλό παιχνίδι και είχαμε καλή κυκλοφορία. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο φτάναμε εύκολα στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου. Είχαμε ένα δοκάρι, δεν φτάσαμε στο γκολ και στο τέλος είχε και ο Παναιτωλικός κάποιες καλές αντεπιθέσεις που θα μπορούσε να μας τιμωρήσει, αλλά μας έσωσε ο τερματοφύλακάς μας. Για τρίτο σερί παιχνίδι θεωρώ πως αξίζαμε κάτι παραπάνω, όμως δεν μετατρέψαμε σε γκολ τις ευκαιρίες μας. Πάλι γυρνάμε πίσω με έναν βαθμό και κανένας δεν θα είναι ευχαριστημένος με την ισοπαλία».

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ