Πλατανιάς : Ρόκα και… επίσημα!

Πλατανιάς : Ρόκα και… επίσημα!

Ο Μανουέλ Ρόκα είναι ο νέος τεχνικός του Πλατανιά με τις δύο πλευρές να συμφωνούν για κοινή συνεργασία ως το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Ψάξε, ψάξε θα τον… βρεις! Ο Πλατανιάς στο πρόσωπο του Μανουέλ Ρόκα βρήκε τον επόμενο προπονητή του.

Οι Κρητικοί είχαν ξεκινήσει το… τρέξιμο τις τελευταίες ώρες, μετά το «άκυρο» από τον Άγγελο Αναστασιάδη, καθώς ήθελαν να χάσουν και άλλο χρόνο, με αποτέλεσμα να δώσουν τα «ηνία» σε κάποιον που έχει γνώση της ελληνικής πραγματικότητας.

Μέσα από μία λίστα με πολλούς υποψήφιους η ομάδα των Χανιών διάλεξε τον Ισπανό τεχνικό, ο οποίος έχει περάσει τόσο από τον Ολυμπιακό Βόλου όσο και από τον Πανθρακικό.

Πλατανιάς και Ρόκα θα συνεργάζονται -τουλάχιστον- ως το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

H ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει τη συμφωνία με τον Ισπανό τεχνικό Xοσέ Εμανουέλ Ρόκα Κάσες.

Ο νέος προπονητής της ομάδας μας είναι γεννημένος στις 28 Φεβρουαρίου 1976 και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε εργάστηκε στη Seinäjoki, ομάδα πρώτης κατηγορίας Φινλανδίας, όπου είχε απολογισμό 7 νίκες, 2 ισοπαλίες και 7 ήττες.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ.Ρόκα εργάζεται στην Ελλάδα, καθώς τη σεζόν 2013-14 βρισκόταν στον πάγκο του Ολυμπιακού Βόλου στην Football League (16-4-3).

Την επόμενη σεζόν ανέλαβε τον Πανθρακικό στην Super League, με απολογισμό 10 νίκες, 7 ισοπαλίες και 10 ήττες. Από την ομάδα της Κομοτηνής αποχώρησε την επόμενη χρονιά και συνέχισε την καριέρα του στην Κύπρο, όπου ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Πάφου.

Η συμφωνία με τον κ.Ρόκα είναι μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ