Ο Οσκαρ Λίνερ στο τραπέζι του Ολυμπιακού! (pic, vids)

Ο Οσκαρ Λίνερ στο τραπέζι του Ολυμπιακού! (pic, vids)

Οι Σουηδοί αποκαλύπτουν επαφές του Ολυμπιακού με τον 21χρονο δίμετρο γκολκίπερ της ΑΙΚ Στοκχόλμης, Οσκαρ Λίνερ!

Την απόκτηση του Οσκαρ Λίνερ εξετάζει ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με πληροφορίες από τη Σουηδία. Ο 21χρονος γκολκίπερ της ΑΪΚ Στοκχόλμης είχε απασχολήσει και τον χειμώνα τους Πειραιώτες, αλλά τότε είχε επιλεγεί ο Ιβιτσα Ιβουσιτς για να συμπληρώσει την 3άδα των γκολκίπερ. Με τον Κροάτη να έχει ήδη αποχωρήσει και τους Γιαννιώτη, Χουτεσιώτη να ετοιμάζονται για τη νέα χρονιά, ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε διαδικασία ενίσχυσης κάτω από τα γκολπόστ του με ακόνη έναν «1».

Οι Σουηδοί, λοιπόν, επαναφέρουν το όνομα του Λίνερ στο προσκήνιο για τους Ερυθρόλευκους, αναφέροντας ότι έχει προταθεί και ότι η περίπτωσή του εξετάζεται. Χωρίς, ωστόσο, να υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες, αναφορικά με το εάν ο θηριώδης (2.00 μ.) τερματοφύλακας της ΑΪΚ βρίσκεται σε επαφές με τους Ερυθρόλευκους ή εάν υπάρχει κάτι πιο προχωρημένο στην υπόθεση. Ο ίδιος, πάντως, τον Ιανουάριο είχε αποκαλύψει το ενδιαφέρον των Πειραιωτών.

Εκείνο που έχει ενδιαφέρον να επισημάνουμε είναι ότι ο Λίνερ, αν και μόλις 21 ετών, είναι βασικός στην ομάδα του τον τελευταίο ενάμιση χρόνο και θεωρείται ως ένας από τους τερματοφύλακες που θα διεκδικήσουν τη θέση κάτω από τα δοκάρια του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της Σουηδίας, καθώς τα προσόντα του είναι εξόχως εντυπωσιακά.

Το συμβόλαιό του με την ΑΪΚ ανανεώθηκε και λήγει το καλοκαίρι του 2020 και για να αποκτηθεί από τον Ολυμπιακό ή άλλη ομάδα, θα πρέπει να δώσει τη συγκατάθεσή της η ομάδα της Στοκχόλμης. Με την οποία, πάντως, οι Ερυθρόλευκοι έχουν δίαυλο επικοινωνίας από πέρυσι, όταν ο Ολυμπιακός επέτρεψε την (ελεύθερη) μετακίνηση του Ταρίκ Ελιουνούσι στη σουηδική ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ