ΑΕΚ: «Η Ελλάδα πιθανός προορισμός του Τζέισον»

ΑΕΚ: «Η Ελλάδα πιθανός προορισμός του Τζέισον»

Επιμένουν οι Ισπανοί για τον 23χρονο μεσοεπιθετικό και την Ενωση – Η Λεβάντε πέρσι απέρριψε πρόταση της Βόλφσμπουργκ για τον παίκτη, ο οποίος μπαίνει στο τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του.

Η ΑΕΚ ψάχνει για τον αντικαταστάτη του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, με τους Ισπανούς να εμπλέκουν για μια ακόμα φορά την Ενωση με τον Τζέισον Ρεμεσέιρο της Λεβάντε.

Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός έχει συμβόλαιο με το σύλλογο της Βαρκελώνης μέχρι το 2019, ωστόσο, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό, αρκετές ομάδες έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για την απόκτησή του. Το περασμένο καλοκαίρι η Βόλφσμπουργκ από τη Γερμανία είχε χτυπήσει την πόρτα της Λεβάντε, χωρίς όμως να καταφέρει να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις της ισπανικής ομάδας.

Κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν, η ομάδα της Βαρκελώνης προσπάθησε να ανανεώσει το συμβόλαιο του παίκτη, αλλά οι δύο πλευρές δεν κατέληξαν σε συμφωνία. Οι άνθρωποι της Λεβάντε επιθυμούσαν ο Τζέισον να υπογράψει νέο συμβόλαιο, προκειμένου να μεγαλώσει και η ρήτρα αποδέσμευσης. Κάτι τέτοιο δεν συνέβη μέχρι στιγμής, με τον παίκτη να μπαίνει πλέον στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του.

Σύμφωνα μάλιστα με τους Ισπανούς, η Αθήνα είναι ένας από τους υποψήφιους προορισμούς του 23χρονου, ο οποίος τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε συνολικά σε 29 παιχνίδια με τη φανέλα της Λεβάντε, σκοράροντας ένα γκολ και μοιράζοντας δύο ασίστ. Το όνομά του φιγουράρει ψηλά στη λίστα της Ενωσης, με τον Χιμένεθ να παρακολουθεί στενά την περίπτωσή του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ