Συμπεριφέρεται και λειτουργεί σαν προπονητής του Παναθηναϊκού ο Δώνης

Συμπεριφέρεται και λειτουργεί σαν προπονητής του Παναθηναϊκού ο Δώνης

Η επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού και το χτίσιμο της ομάδας βρίσκεται ήδη στο μυαλό του 49χρονου προπονητή.

Μπορεί ο Γιώργος Δώνης να μην έχει έρθει ακόμα σε οριστική συμφωνία με τον Παναθηναϊκό, αλλά επί της ουσίας όλες αυτές τις μέρες, που οι συζητήσεις με τον Νίκο Νταμπίζα προχωρούν, ο Έλληνας προπονητής λειτουργεί ουσιαστικά ως προπονητής της ομάδας.

Ο 49χρονος τεχνικός έχει αναλύσει τα πάντα γύρω από τους «πράσινους» και το ρόστερ τους. Από τις ανάγκες που υπάρχουν, τις μεταγραφικές προτεραιότητες που θα θέσει όταν αναλάβει, μέχρι τους νεαρούς που θα έχουν αναβαθμισμένο ρόλο στον Παναθηναϊκός της επόμενης σεζόν, όπως ο Ευαγγέλου, ο Πίσπας, ο Μπουζούκης, ο Χατζηγιοβάννης. Παιδιά που έχουν δείξει πως μπορούν να βοηθήσουν.

Ο Δώνης έχει κάνει αναλύσεις όλο αυτό το διάστημα ακόμα και για το σύστημα που θα ακολουθήσει, σε ποιους παίκτες θα στηρίξει τον κορμό της ομάδας, τι ρόλο θα έχει ο κάθε ποδοσφαιριστές και ποιοι επιβάλλεται να διατηρηθούν στο ρόστερ και να μην αποχωρήσουν.

Από χθες σας αναφέραμε ότι οι κινήσεις του Αλαφούζου το τελευταίο διάστημα και οι πληρωμές στους παίκτες, προκειμένου να μην κάνει κανένας προσφυγή και φύγει ως ελεύθερος, έχουν ικανοποιήσει τον Δώνη. Άλλωστε ήταν μέσα στα… προαπαιτούμενα για να κάτσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Όλα δείχνουν πως βαδίζουμε στην τελική ευθεία και ο Παναθηναϊκός οδεύει πλέον ολοταχώς στην… εποχή Δώνη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ