Συμπεριφέρεται και λειτουργεί σαν προπονητής του Παναθηναϊκού ο Δώνης

Η επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού και το χτίσιμο της ομάδας βρίσκεται ήδη στο μυαλό του 49χρονου προπονητή.

Συμπεριφέρεται και λειτουργεί σαν προπονητής του Παναθηναϊκού ο Δώνης | to10.gr

Μπορεί ο Γιώργος Δώνης να μην έχει έρθει ακόμα σε οριστική συμφωνία με τον Παναθηναϊκό, αλλά επί της ουσίας όλες αυτές τις μέρες, που οι συζητήσεις με τον Νίκο Νταμπίζα προχωρούν, ο Έλληνας προπονητής λειτουργεί ουσιαστικά ως προπονητής της ομάδας.

Ο 49χρονος τεχνικός έχει αναλύσει τα πάντα γύρω από τους «πράσινους» και το ρόστερ τους. Από τις ανάγκες που υπάρχουν, τις μεταγραφικές προτεραιότητες που θα θέσει όταν αναλάβει, μέχρι τους νεαρούς που θα έχουν αναβαθμισμένο ρόλο στον Παναθηναϊκός της επόμενης σεζόν, όπως ο Ευαγγέλου, ο Πίσπας, ο Μπουζούκης, ο Χατζηγιοβάννης. Παιδιά που έχουν δείξει πως μπορούν να βοηθήσουν.

Ο… πονοκέφαλος του Κρίστισιτς έφερε τις «μπηχτές» του Σιμόες

Ο Δώνης έχει κάνει αναλύσεις όλο αυτό το διάστημα ακόμα και για το σύστημα που θα ακολουθήσει, σε ποιους παίκτες θα στηρίξει τον κορμό της ομάδας, τι ρόλο θα έχει ο κάθε ποδοσφαιριστές και ποιοι επιβάλλεται να διατηρηθούν στο ρόστερ και να μην αποχωρήσουν.

Από χθες σας αναφέραμε ότι οι κινήσεις του Αλαφούζου το τελευταίο διάστημα και οι πληρωμές στους παίκτες, προκειμένου να μην κάνει κανένας προσφυγή και φύγει ως ελεύθερος, έχουν ικανοποιήσει τον Δώνη. Άλλωστε ήταν μέσα στα… προαπαιτούμενα για να κάτσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Όλα δείχνουν πως βαδίζουμε στην τελική ευθεία και ο Παναθηναϊκός οδεύει πλέον ολοταχώς στην… εποχή Δώνη.

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο