Πούκι : «Δεν έχω αποφασίσει που θα συνεχίσω»

Πούκι : «Δεν έχω αποφασίσει που θα συνεχίσω»

Ο Τεέμου Πούκι τις επόμενες ημέρες θα αποφασίσει σε ποια ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα με τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ να δείχνουν ενδιαφέρον για την απόκτηση του Φιλανδού επιθετικού.

Ο έμπειρος επιθετικός της Μπρόντμπι, Τεέμου Πούκι, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με την Άαλμποργκ περικυκλώθηκε από δημοσιογράφους προκειμένου να μάθουν σε πια ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα του, μετά το τέλος της συνεργασίας που είχε με την ομάδα της Δανίας.

Ο Φιλανδός ήταν ξεκάθαρος στις τοποθετήσεις του λέγοντας πως: «Δεν πρόκειται να πάρω καμία απόφαση τώρα, πρέπει να ηρεμήσω και στη συνέχεια να δω τι θέλω». Θυμίζουμε πως ο Τεέμου Πούκι έχει σκοράρει 48 γκολ σε 109 παιχνίδια στην Δανία, μέσα σε μία τετραετία.

Για το διαζύγιο του Πούκι με την Μπρόντμπι μίλησε και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Τρόελς Μπεχ: «Ο Τέεμου έχει αποδείξει την αξία του ως σκόρερ όλα αυτά τα χρόνια στο πρωτάθλημα μας και κατάφερε να αποτελεί τον ηγέτη μας με διάφορους προπονητές. Δεν είναι μυστικό ότι εδώ και 1,5 χρόνο προσπαθούσαμε να έρθουμε σε μία συμφωνία μαζί του για να ανανεώσουμε την συνεργασία μαζί του, όμως αυτό δεν κατέστη δυνατό. Δεν μπορέσαμε να βρούμε μία κοινή γραμμή. Το σεβόμαστε και ευχόμαστε στον Τέεμου και την οικογένεια του καλή τύχη στο μέλλον».

Για τον Φιλανδό επιθετικό έχουν δείξει ενδιαφέρον ο ΠΑΟΚ και ΑΕΚ και σίγουρα αυτό το ενδιαφέρον θα μετουσιωθεί πιθανότατα και σε επίσημη πρόταση προς την πλευρά του ποδοσφαιριστή. Τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ημέρες όταν ο Πούκι αποφασίσει για τον επόμενο σταθμό στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ