Επίσημο: Ο Γιάννης Πετράκης ανέλαβε τον Παναιτωλικό

Επίσημο: Ο Γιάννης Πετράκης ανέλαβε τον Παναιτωλικό

Ο Πετράκης ξεκινά άμεσα δουλειά, και θα κάνει ντεμπούτο την Κυριακή (8/10, 19:30), στην εξ αναβολής αναμέτρηση της 1ης αγωνιστικής με την ΑΕΚ στην OPAP Arena.

Τη συμφωνία του με τον Γιάννη Πετράκη ανακοίνωσε ο Παναιτωλικός, με τον έμπειρο προπονητή να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας του Αγρινίου, αντί του Γκάμπριελ Σούρερ.

Ο 64χρονος τεχνικός κάθισε στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν στον πάγκο του Λεβαδειακού, χωρίς να καταφέρει να αποτρέψει τον υποβιβασμό του από τη Super League.

Στο παρελθόν, έχει διατελέσει επίσης προπονητής σε Απόλλωνα Σμύρνης, ΠΑΣ Γιάννινα, Εργοτέλη, ΟΦΗ, Χανιά, Ιωνικό και Αστέρα Τρίπολης, ενώ έχει εργαστεί και στην Κύπρο, στον Ολυμπιακό Λευκωσίας και τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Ο Πετράκης ξεκινά άμεσα δουλειά, καθώς θα προπονήσει σήμερα τους παίκτες του Παναιτωλικού, και θα κάνει ντεμπούτο την Κυριακή (8/10, 19:30), στην εξ αναβολής αναμέτρηση της 1ης αγωνιστικής με την ΑΕΚ στην OPAP Arena.

Η ανακοίνωση του Παναιτωλικού:

Ο Γιάννης Πετράκης αναλαμβάνει από σήμερα την τεχνική ηγεσία του Παναιτωλικού. Ο έμπειρος προπονητής έχει εργαστεί τα προηγούμενα χρόνια σε Λεβαδειακό, Απόλλωνα Σμύρνης, ΠΑΣ Γιάννινα, Εργοτέλη, ΟΦΗ, Χανιά, Ιωνικό, Αστέρα Τρίπολης και στην Κύπρο σε Ολυμπιακό Λευκωσίας, Απόλλωνα Λεμεσού.

Η σημερινή απογευματινή προπόνηση θα γίνει με τις οδηγίες του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ